Maak een Opvallende Thumbnail voor je YouTube video: 3 onwrikbare regels

Hoe zorg je dat je video opvalt bij de juiste mensen? Met een supergoede thumbnail. Is het kunst of kitsch? Kijk maar:

Zelfverzekerd overkomen op je werk – en voor de camera. Ondernemer met een YouTube kanaal

Ben je eigenlijk heel onzeker maar ook ambitieus? Dan valt hier nog wel iets van te leren: Kijk maar:

Perfecte TOPSHOTS maken met MOJOGEAR 3-in-1 statief

Mooi in beeld brengen wat je aan het doen bent: dat kan als je de goede spullen hebt. Met zo’n selfiestick op pootjes is het soms behelpen. Het kan wel, maar echt mooi wordt het niet. Deze is perfect voor wie een handeling wil filmen zoals eten klaarmaken, schrijven knutselen of het zetten van een […]

Het maken van een marketing challenge – videoserie achter de schermen deel 3

De nieuwe marketing challenge begint vorm te krijgen Ik ga de video’s opnemen. Jij denkt misschien: dat doet ze ff, maar het heeft toch wel wat om het lijf: bloesjes, spullen, camera, teleprompter, ga zo maar door. Dit is deel 3, als ik de opnames voor de video’s maak:

Het maken van een marketing challenge – videoserie achter de schermen deel 2

Deel 2 van achter de schermen bij het maken van een nieuwe marketing challenge Hoe krijg je je deelnemers op de plek waar je ze, cru gezegd, hebben wilt? Enthousiast en klaar voor een volgende stap, dus eigenlijk? Dit is deel 2:

Het maken van een marketing challenge – videoserie achter de schermen deel 1

Ik maak een nieuwe video-challenge: ieuw eng! Er valt zoveel te kiezen en het kan zomaar gebeuren dat er niets aan is. Vaak herhaal ik videochallenges die succesvol zijn. Dan weet je wat je hebt. Maar het avontuur lonkt. Dus een nieuwe. Maar hoe ik pak ik dat aan? Ik laat het je zien: Dit […]

Hoe voeg je een abonneerknop toe aan  je YouTube video?

Hoe voeg je een abonneerknop toe aan  je YouTube video? Ik leg het precies uit. Eerst maken in Canva, dan toevoegen als watermerk: Kijk maar:

De waarheid over promoten vs. contentmarketing

Stop met doen wat je automatisch aan het doen bent – dat werkt niet En start met iets doen dat a. veel leuker is b. veel beter werkt Kijk maar:

TEST: Ulanzi J12-L Draadloze microfoonset met 2 microfoons en 1 ontvanger lightning én usb-c

Test test, hoor je me? Zonder microfoon horen ze je in ieder geval niet goed genoeg. Dus zorg dat je er eentje hebt. Deze Ulanzi J12 set van Mojogeat heeft 2 microfoons die draadloos verbonden kunnen worden met de ontvanger. De ontvanger kan met lightning op je iPhone of met USB-c op je Android of […]

Bekend worden met quilten via YouTube: Marlies doet het

Mensen die dit ook doen, en er een hit van maken: ze zijn er genoeg Marlies de Vries van Quiltinspiratie bijvoorbeeld. Ze heeft een Youtube kanaal vol tips&tricks over zelf quilts maken met de naaimachiine en steeds meer beginnende en gevorderde quilters weten haar te vinden. Kijk maar: