Mooi in beeld brengen wat je aan het doen bent:

dat kan als je de goede spullen hebt. Met zo’n selfiestick op pootjes is het soms behelpen. Het kan wel, maar echt mooi wordt het niet. Deze is perfect voor wie een handeling wil filmen zoals eten klaarmaken, schrijven knutselen of het zetten van een handtekening. Nou ja, zoveel eigenlijk.

Kijk maar:

doe je mee aan Verhoog je Marktwaarde?

superleuk challenge waarin ik je herinner aan het feit dat het allemaal best wat groter mag.

Gratis, van 17 tot en met 21 juni

Perfecte TOPSHOTS maken met MOJOGEAR 3-in-1 statief: driepoot, monopod en horizontale arm

Je video wordt meteen veel leuker om naar te kijken als je niet alleen maar praat. Je kunt een tekening maken, aardappels schillen, een model in elkaar zetten: het is dan supermooi om dat van bovenaf te filmen. Maar hoe pak je dat aan? Hoe krijg je je handen goed in beeld? Daar heb ik een handig ding voor. Kan jij ook gebruiken, als je nog een aardappeltje te schillen hebt bijvoorbeeld 

In deze video laat ik je zien hoe je deze in elkaar zet en hoe je dan kunt leuke topshots maak

Ik ben Elisabeth, de Videovakvrouw. In een wereld vol onzichtbare ondernemers is je eigen smartphone genoeg om jezelf een podium te geven – precies voor de mensen die jij wilt bereiken.

Ik doe het bij de wat saaiere onderwerpen. Ik kies iets heel simpels uit, en dat doe ik terwijl ik praat. Dan wordt zo’n video afwisselend en dus boeiend voor de kijker. Ik zet dan een 2de telefoon op mijn selfiestick op pootjes en die richt ik naar beneden, maar dat is eigenlijk best onhandig want je ziet altijd weer 1 van die pootjes in beeld en voor je het weet kukelt het hele ding omver.

Gelukkig is de audiovisuele wereld vol met handige jongens die spullen ontwikkelen om het ons makkelijk te maken. En daarom heb ik nu deze: een 3 in 1 statief.

Het is een gewoon statief, en je kunt er ook 1 pootje uit halen, dan is het een selfiestick, en dat is nog niet eens het mooiste: je kunt vooral heel handig topshots maken als je hem op een bepaalde manier in elkaar zet.

Kijk, nog even de telefoonhouder erop en klaar: zo film je keurig naar beneden zonder dat er een pootje in beeld is én: superstabiel!

  • Dit statief is er in 2 hoogtes en ik adviseer je de hoogste te nemen, dan kan je gemakkelijk ook staand video’s opnemen.
  • Je kunt er ook verticale video’s mee opnemen
  • En als je een draadloze microfoon gebruikt kan je de ontvanger op deze sjieke telefoonhouder schuiven.

Het is een mooi stevig ding en ik gun deze  iedere ondernemer die geniet van video’s maken voor haar of zijn bedrijf. Maar ik verloot er maar eentje

Dus wil jij dit statief hebben, doe dan 2 dingen:

  1. Abonneer je op mijn kanaal
  2. Laat een reactie achter onder deze video met de tekst:

“Ik wil dat Mojogear 3-in-1 statief graag hebben!”,

Win je niet of wil je niet wachten: zo duur is ie nou ook weer niet, en je hebt er jaren plezier van.

Ik wens je veel mooie topshots toe en als je wilt zien hoe ik topshots gebruik in mijn video’s, kijk dan eens naar deze video: https://youtu.be/xMHwasbKiBY?si=f-YKfetC_bP_ytpa

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *