Ondernemer,  consultant, coach, creatief genie, trainer of spreker:

Werkt je marketing online niet goed genoeg voor je? Krijg je ondanks alle blogs, posts en wat je nog meer doet nog steeds nauwelijks contactverzoeken, aanvragen en uitnodigingen voor samenwerkingen?

Het is tijd om deze 5 tips toe te passen, dan lukt het wél:

Ken je ze niet dan blijf je ongezien met je bedrijf en moet je jezelf keer op keer voorstellen omdat niemand je kent of weet wat je doet. Zo verlies je tijd, moeite en geld.

Ik geef je de 5 onmisbare tips die je nodig hebt om met je video’s duizenden mensen te bereiken en te zorgen ze al je video’s willen zien. En meer dan dat: kijkers worden klanten als je ze weet te raken met je verhaal, je product en de mens achter je bedrijf.

Je leert in deze online les:

  • hoe je mensen kunt verleiden om je video’s helemaal te bekijken in plaats van na een paar seconden weg te klikken.
  • hoe je niet alleen bekend staat als die ondernemer met die leuke video’s maar er ook echt omzet uit haalt.
  • waarom je gegarandeerd de mist ingaat als je deze 5 tips niet toepast
  • waarom de meeste “trucjes” die anderen je geven gewoon niet werken.
  • wat je niet mag overslaan als je video’s maakt omdat je anders veel werk voor niets doet.

Wanneer: donderdag 21 november 2019 van 20.00 u tot 21.00 u

Waar: je kunt online deelnemen vanaf waar jij maar wilt

Bonus:

Als je meedoet krijg je ook de beroemde VideoVakVrouw-Shoplijst met links naar alle handige en onmisbare gadgets, spullen en software die je kunt gebruiken bij het maken van video’s.

Wie is die Videovakvrouw?

Ik ben Elisabeth en dus: de Videovakvrouw. Goed dat je hier bent. Ik help ondernemers om hun plek in de markt snel in te nemen door zichzelf te laten zien en horen als de experts in hun vak die ze zijn.

Daardoor word je goed gevonden door je toekomstige klant en gevraagd als spreker voor bijeenkomsten waar je nog meer van jouw ideale klanten ontmoet.

Met video leg je supersnel contact met de mensen die jij verder kunt helpen

Zelf begon ik met video toen ik als ondernemer net gestart was. Geen netwerk, geen klanten, en als alleenstaand moeder veel aan huis (en regio) gebonden. Ik kende de kracht van video, maakte daar gebruik van en had snel klanten uit heel Nederland én België. Omdat niet iedereen geholpen is met een cameraploeg over de vloer, maar ondernemers van nu juist veel zelf willen doen en kunnen ben ik ze gaan coachen in het uitzetten van een videostrategie én de uitvoering daarvan. Daardoor heb ik inmiddels meer dan 4000 mensen kunnen helpen om de kracht van video voor hun bedrijf te leren kennen en gebruiken, van coaches en webdesigners tot organisaties met meer dan 10000 mensen in dienst.

Ik leer je in 1 uur de universele regels van effectieve videomarketing die iedereen toe kan passen

Dat doe ik op donderdag 21 november 2019 van 20.00u tot 21.00u.

Je kunt er gratis bij zijn. Vul je naam en mailadres in en ik zet je op de lijst, je krijgt dan kort voor het begin van het webinar een link naar het online leslokaal: