Jij kunt dat

Zelf een video’tje opnemen. Op je site zetten, en op Facebook, Youtube, misschien zelfs LinkedIn.

Doen jouw filmpjes wel wat ze moeten doen?

Nieuwe mensen naar je toe trekken, websitebezoekers die je e-book downloaden, mensen die je nog nooit ontmoet hebt die klant bij je worden? Daar doe je het voor. Als dat niet lukt is er iets aan de hand.

Dan mis je 1 van deze dingen:

  • onweerstaanbare inhoud
  • de moed om jezelf te zijn voor de camera
  • kennis over filmen
  • weten hoe je moet monteren zodat je jezelf tijd bespaart bij het opnemen
  • feedback.

Als het wel werkt, is je eigen video’s maken ontzettend kicken. Niet meer iemand anders hoeven vragen, niet meer afhankelijk zijn, niet meer minder hoeven accepteren dan je eigen standaard.

Gewoon beginnen. Met een training van de Videovakvrouw:

Kies uit onderstaande mogelijkheden:

Videostarttraining: basic videotraining voor beginners

Deze ochtend of middag is voor mensen die graag willen beginnen met video, maar niet precies weten hoe. Of die drempels zien en voelen. In één dagdeel leer ik je genoeg om door te gaan. Je gaat aan de slag, leert goed in beeld te komen én we maken een plan voor jouw videobeleid.

Drie maanden programma: Zakelijk Vloggen voor ondernemers

In drie maanden zetten we je videobeleid neer en leer je alle vaardigheden die je nodig hebt. En: je krijgt mijn hulp, begeleiding, ideeën meedenken er bij. In 6 online modules en 4 vaardigheidsworkshop leer je alles wat je nodig hebt. Ik help je met feedback, opdrachten, ideeën en inspiratie. En je bent niet alleen: je zit in een groep van mensen die ook verder willen met hun bedrijf, die willen bouwen aan meer bereik met hun video’s.

Meer weten? Klik op de knop hieronder.

Filmen als een pro

je kunt je camera aanzetten, of het nu een videocamera is of een smartphone. Maar hoe kies je wat er in beeld is, en, belangrijker, wat de kijker ziet, meekrijgt en denkt?

De aandacht van je kijker sturen met de keuze van je achtergrond, licht en shot, dat doen we in deze onmisbare vaardigheidstraining. Met praktisch kado en een handige handout.

Klik op de knop hieronder om je op te geven

Videomontage voor ondernemers

(die wel leuke filmpjes willen maar geen nieuwe hobby zoeken)

“Monteren, is dat niet veel te ingewikkeld?” Hahaha. Monteren maakt dat hele video-gedoe juist gemakkelijker! Wie niet knipt en plakt maakt het zichzelf moeilijk. En als het moeilijk is, dan is doorgaan met video’s, hoe veel je er ook aan hebt, een onmogelijk plan.

Deze workshop is voor wie de slimste trucs uit 25 jaar montage-ervaring van de Videovakvrouw wil leren. En die zelf slim en praktisch wil werken met video, zonder gedoe, confronterende fouten en diep-in-de-nacht-crashende computers.

Ik leer je mijn methode om snel een hele goede professioneel ogende video te maken van bijna elke opname.

Meer weten? Klik op de knop hieronder.

Een script voor je video’s

Met de juiste voorbereiding maak je 10 keer betere video’s. Een script zorgt ervoor dat je kijker nooit verveeld wegklikt en ook: dat jij nooit met je mond vol tanden voor de camera staat.

Meer weten? Klik op de knop hieronder.

Vaardigheidstrianing presenteren voor een camera

Praten in dat glazen oog…dat gaat niet vanzelf.

Het is een klus om “als jezelf” je boodschap aan je kijker, dus aan de camera, te vertellen. Het moét er relaxed en authentiek uitzien om geloofwaardig te zijn, maar hoe zet je jezelf in de juiste stand?

Hoe vertel je je verhaal zonder nep en gemaakt over te mkomen? Daarmee gaan we aan de slag in deze vaardigheidstraining. Een halve dag waarin je leert welke mindset je nodig hebt en hoe je die pakt. Voor iedereen die weleens voor een camera staat.

Meer weten? Klik op de knop hieronder.

Een dag lang werken aan je video’s tijdens de Terugkomdag

Ben je al een tijdje bezig met video maar loop je steeds tegen obstakels aan?

Gedurende een dag gaan we in een groep, ieder voor zich, nu echt aan de slag met video. Elisabeth is er de hele dag om al je vragen te beantwoord en de obstakels bij je weg te nemen.

Meer weten? Klik op de knop hieronder.