Video opnemen is niet zo heel moeilijk. Een video die je kijker grijpt, vasthoudt, en een video waarmee je effect hebt voor je bedrijf, dat is anders.

Daarvoor is meer nodig dan zeggen wat je denkt en voelt op dat moment.

Daarin onderscheidt Zakelijk Vloggen zich van wat de bekende vloggers doen

Zij willen beroemd zijn, jij gaat voor contact met je doelgroep en werken met de mensen die bij jou passen.

Dan is het belangrijk je kijker iets te geven, op weg te helpen, en zo jouw expertise duidelijk te maken. Die giet je in een vorm die je kijker aan zijn scherm gekluisterd houdt. Je script is daarbij onontbeerlijk!

Jouw kennis en ervaring zo delen dat de kijker die leuk vindt, blijft kijken, onthoudt en de volgende keer opnieuw klikt op jouw video leer je in de vaardigheidstraining Een pakkend script voor je video.

Voor zakelijk vloggers die hun filmpjes efficiënt en met impact willen maken.

In één middag werken we een script uit en leer je de ideale werkwijze om al je video-ideeën om te werken naar een pakkend vlot filmpje.

Als je script af is kun je zelfs ter plekke je video meteen opnemen met de prachtige boerderij Erf de Burgwal als achtergrond.

De training vindt plaats in Leusden van 9.30 tot 12.30 uur.

Kosten: 249 euro ex btw.

Je kunt je aanmelden met onderstaande knop.

Mocht je ook interesse hebben in de vaardigheidstrainingen monteren, filmen en presenteren, dan is het mogelijk dit als pakket af te nemen. Kosten €849 ex btw, dus met €147 korting! Stuur me even een berichtje mocht je hier interesse in hebben.

De trainingen en workshops van de Videovakvrouw zijn ontwikkeld in samenwerking met een gespecialiseerd ontwerper van trainingen die mijn kennis en ervaring koppelde aan de meest effectieve manier om die over te brengen.