Ontspannen voor de camera: wie kan dat eigenlijk écht?

Bij anderen ziet het er moeiteloos uit. Alsof ze nooit anders deden.

Jij, daarentegen, voelt je weleens een kluns. Er gaat altijd wel iéts mis: je haar zit raar, je vergeet je tekst, je zegt woorden die je anders nooit zegt of je keek steeds niet in de lens.

Je kunt je doodongelukkig voelen voor de camera

en zelfs als jij je best ok voelt op die plek is het nog altijd een kunst om overtuigd van jezelf, duidelijk en toch vriendelijk over te komen.

Sommige mensen doen dit als werk. Presentatoren. Die besteden uren aan het leren van tekst en voorbereiden van hun houding, gebaren en pasjes.

Jij wilt dat niet. Je hebt meer te doen

Je werk als ondernemer. Mensen helpen. Geld verdienen. En je wilt ook filmpjes maken waar de lol van af STRAALT. Die je kijker bijna automatisch naar je toe trekken.

Trucjes werken niet. Maar het is wel te leren

De Videovakvrouw coachte jarenlang presentatoren, acteurs en mensen zoals jij en ik die voor de camera hun verhaal deden. En: ze stond er zelf ook, toen ze zakelijk vloggende ondernemer werd.

Mét succes. Wat zij kan, leert ze jou. In één middag. Met de beste trucs van tv én van video voor internet.

Maak het je eigen, zodat je voortaan in al je filmpjes ontspannen en overtuigd je verhaal kan doen en je kennis kan delen. Zodat je doelgroep kennis kan maken met jou, maar dan op je best.

We gaan praktisch aan de slag, we oefenen en je krijgt een handout met alle belangrijke informatie mee naar huis, zodat je ook bij je nieuwe video-opnames alles goed doet.

De vaardigheidstraining vindt plaats in Leusden van 9.30 tot 12.30 uur.

Kosten: €249 ex btw.

Aanmelden kan onderstaande knop.

Mocht je ook interesse hebben in de vaardigheidstrainingen monteren, script schrijven en filmen, dan is het mogelijk dit als pakket af te nemen. Kosten €849 ex btw, dus met €147 korting. Stuur me even een berichtje mocht je hier interesse in hebben.

De trainingen en workshops van de Videovakvrouw zijn ontwikkeld in samenwerking met een gespecialiseerd ontwerper van trainingen die mijn kennis en ervaring koppelde aan de meest effectieve manier om die over te brengen.