Wat ga je zeggen in je volgende videoblog? Vlogserie met ideeen van de Videovakvrouw

(scroll naar beneden om meteen het filmpje te bekijken)

Ik zie het. Echt. Je wilt het wel. Video’s maken. Het is hartstikke leuk. Maar ja. Er is altijd wel iets waardoor het toch niet doorging. Geen tijd, geen plek, het geluidskabeltje zoek…

Meestal zit daar iets anders achter. Heb jij vast ook:

Geen idee waar het over moet gaan

Een goedbewaard geheim. Want niet filmen omdat je dat ene kabeltje nog niet in huis hebt, dat klinkt een stuk beter dan:

“Ik weet niet wat ik moet zeggen”

Maar omdat jij niet de enige bent nam ik een serie op. Met ideeen. En tips. Over waar jouw volgende filmpje over kan gaan.

Hoef je het zelf niet meer te bedenken

Een serie dit keer. 5 videoblogs. Elke week. Hoop ik. Want ik heb ze nog niet allemaal opgenomen. Maar o ja, ik weet al waar ze over gaan.

En heb jij NU inspiratie?

I aim to please. Dus ik hoop dat je op een goed idee gebracht heb voor je nieuwe filmpje. Daarom nodig ik je uit om de link naar dat filmpje in de comments hier onder te plaatsen. Want ik wil graag weten wat ik volgens jou absoluut moet weten.

{a1062ar7674}

 

8 antwoorden
 1. Henk Verbeek
  Henk Verbeek zegt:

  Ik heb veel afleveringen in alle drukte niet bekeken maar deze, over ideeën krijgen, wel. Voor de filmclub moet er weer een programma van EEN avond per week komen maar dat vind ik erg moeilijk. Een ideeën van de secretaris was: film een gedicht. Dat heb ik dus hier gedaan. https://www.youtube.com/watch?v=horyiPiJ2Wo
  Ik hou van techniek dus maakte ik van Edison een film m.b.v. bestaande (Engels gesproken) YouTube video’s. https://www.youtube.com/watch?v=boq1RWMl5mc
  Nu ga ik voor “Film je eigen straat”, “Film een hondenstrandje” en “Maak een verhaal over schilderijen”. Veel leden weten niet hoe ze dat aan moeten pakken. Creativiteit is soms ver te zoeken.
  Dank voor je serie – ik kijk de overige 4 beslist en misschien kan je eens een dinsdagavond op onze filmclub in Rijswijk komen vullen (2 uurtjes).
  Groet, Henk Verbeek

  Beantwoorden
 2. Fransien Roovers
  Fransien Roovers zegt:

  Een maand geleden heb ik een geweldig leuke workshop verzorgd. En ook deels opgenomen. Ik loop er al weken mee rond… hoe maak ik daar nu een leuk filmpje van?
  Ik heb bovendien inmiddels het programma Videopad. Dus gestoei met de techniek.

  Voilà hier is het filmpje dan …
  https://vimeo.com/144599382
  Veel plezier met kijken.
  Een groet van Fransien

  Beantwoorden
 3. Anja van Rijen
  Anja van Rijen zegt:

  Hallo Elisabeth,
  https://youtu.be/olN_7FhDW68
  Dit filmpje moest er komen. Ik ben lid van die Keramiek Kring Limburg en ik merk dat heel veel mensen helemaal niet weten Wie ze zijn, Wat ze doen en waarom dat leuk voor jou kan zijn. Ze willen een blog beginnen en dit leek me wel een mooie bijdrage. Bekend maken wat voor mooie initiatieven er zijn is een goed idee. Ikzelf ontdek ook graag leuke dingen op het net. Groetjes Anja

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *