(scroll naar beneden om meteen het filmpje te bekijken)

Ik dacht: ik ga ‘s naar buiten!

Lekker. In alle rust een filmpje opnemen.

Mooi niet.

video maken

Wandelaars met hond

Dan blijken er opeens héél veel mensen een vrije middag te hebben. Of een wandelcoach.

Het werd filmen met pauzes. Steeds liepen er mensen langs. Kleine kinderen, oma’s, hardlopers, veel ernstig pratende duo’s.

video maken 9

Sportieve wandelaars

video maken 7

Stellen

Steeds als ik iemand hoorde of zag zweeg ik

Ik dacht aan wat ze zouden denken, die mensen.

video maken 8

Zelfs stretchende hardlopers!

Of ze me arrogant zouden vinden, pratend tegen de camera. Of juist een ontzettende loser, zo alleen in het bos.

Loser? Arrogant? Wat zou eigenlijk erger zijn?

Ik zal het nooit weten, wat ze dachten, die mensen*. Lekker belangrijk ook. Want ik had iets te melden. Aan jullie.

Een idee waar jij ook iets mee kunt

Voor je volgende filmpje. Zet de link naar dat filmpje maar onder deze blog, dan regel je meteen een heleboel nieuwe kijkers.

En nu ter zake. Wat vraagt iedereen jou de hele tijd? Welke vraag beantwoord je steeds opnieuw?

Zit een filmpje in:

Dat filmpje over die microfoon ging ook nog over iets anders. Iets heel handigs. Zien? Hier klikken

Zet je je nieuwe filmpje in de comments? Tot daar!

*) Als je me zag, die middag, of jezelf herkent op de foto’s, reageer dan op deze blog? Vertel me wat je dacht van die vrouw met die camera?

12 replies
 1. annewiek
  annewiek says:

  hoi, ik (filmer) heb een knalrode jas en toen we met twee camera’s gingen filmen, bleek bij de edit dat ik meer opviel dan de spreker (in zn zwarte jas), nogal afleidend dus. Met editten kon ik aardig croppen, maar mijn collega filmer moet mij niet meer in beeld zetten :). Normaal weinig last van publiek.

  Leuke tips, ga zo door!

  Reply
 2. Carolijn
  Carolijn says:

  Oh zo herkenbaar Elisabeth. Ik wil heel vaak bij het strand of op mijn favoriete duinpad filmen. Dan ben ik er helemaal klaar voor en komt er weer zo’n groepje duitse toeristen voorbij of een paar joelende kinderen op het strand. Echt niet dat ik dan door ga met mijn opnames. Omdat zij storen maar ook omdat ik gelijk van de wijs ben en inderdaad denk….wat zullen ze nu vinden van mij met mijn hele camera gedoe. Terwijl dat eigenlijk belachelijk is natuurlijk want het zal mij boeien…ik zie die mensen nooit meer. Maar ja zo werkt dat dus gewoon bij ons filmende mensen 😉

  Leuke serie zo trouwens met elke week een interessant filmpje.

  Reply
 3. Sannie
  Sannie says:

  Zo herkenbaar! Wat moeten die mensen wel niet van me denken? En ik durfde dus ook niet te gaan lopen, zoals jij in dit filmpje wel doet. Want als je dan later knipt, dan ben je ineens een paar passen verder op het pad. Maar ik zie nu dat dat helemaal niet storend hoeft te zijn…
  Dank je wel!

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *