Er zijn mensen die hebben altijd pech. Dat denken ze tenminste zelf.

“Bij mij lukt dat natuurlijk weer niet” zeggen ze voor ze iets nieuws proberen.

Met video doe je veel nieuws, dus ik hoor het best vaak. En dan blijken er aannames mee te spelen. Bijvoorbeeld dat ik alles foutloos in 1 keer goed doe. Moeiteloos briljant.

Ik help je graag uit de droom:

(bloopers aan het eind van de video)

Het is online, en je krijgt de links naar de nieuwe video elke ochtend in een e-mail toegestuurd.
4 replies
 1. Tabitha
  Tabitha says:

  Elisabeth, je bent geniaal. Deskundig en grappig. Ik ga deze cursus aan iedereen aanraden! Dankzij jou heb ik inmiddels zo’n 50 vlogs over mediation gemaakt! Wie had dat gedacht drie jaar geleden. Ik niet! Dank, ik ben fan! Van jou en van het zakelijk vloggen!

  Reply
 2. Natalie
  Natalie says:

  Hij is weer leuk!
  En inspirerend!

  Ik word altijd blij van jou ‘down-to-earth’ filmpjes!
  Gelukkig bestaan er nog veel gewone mensen……die zich ook verspreken en zo:)

  Natalie.

  Reply
 3. Joke Zonneveld
  Joke Zonneveld says:

  Leuk vooral die uitsmijter piepjes 🙂
  Ik maak meestal filmpjes met voice-over, maar die gaat heel vaak “over”voor de voice over staat. En ik ben ook nog eens aan het knippen uit andere fragmenten, dus die tijd van jou haal ik echt niet.

  Reply
 4. Maud
  Maud says:

  Elisabeth, geweldige video weer. Kort, to-the-point, informatief EN grappig! ‘t Is NU vrijdagavond en ik kan niet wachten tot het maandag is en ‘k de ‘snelcursus’ kan starten ;-)…. Fijn weekend allemaal! Doeg doeg Maud

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *