Soms ga ik naar buiten om te filmen

Lekker rustig

Geen mensen om je heen. Mooi licht. Alle ruimte om te zeggen wat ik denk en vind. Maar zo werkt het niet altijd.

Want alleen filmen kan afschuwelijk zijn

Alleen voor je eigen camera, met een verhaal dat thuis nog heel goed klonk. Eenmaal op locatie denk ik soms: wat doe ik hier? Wat als iemand me ziet? Me uitlacht, of erger.. me de lij den met me heeft?

Heb je weer zo iemand die een videootje opneemt. Tsk

Ik weet heus wel beter. Mijn bedrijf bestaat dankzij die video’s, die ik soms in het bos, soms thuis, en soms in een studio opneem. Als ik dat niet had gedaan had NIEMAND geweten wie ik ben en wat ik doe.

Toch heeft de innerlijke bitch vrij spel, op zo’n moment.

Maar mij pak je niet

Ik ga gewoon door. En neem m’n kelderende zelfbeeld gewoon even op de koop toe. Het gaat over, weet ik inmiddels. Maar dat weet nog niet iedereen. Kijk maar naar het eerste filmpje over vlogbarrieres:

Deel 2 van de serie kun je ook bekijken. Die gaat over:

Wat als niemand reageert op jouw filmpjes?

De Masterclass is voorbij! Je kunt nu wel meteen gratis mijn e-boek downloaden. Helpt ook.

En dan ontvang je vanzelf bericht als er weer een workshop, cursus of bijeenkomst is:

{a1062ar7391}