Altijd eng: iets van je leven laten zien:

Wat als mijn leven veel te gewoontjes is voor een video? Of veel te raar? Dat zou toch wel enorm gênant zijn.

Maar gewoon is goed. Gewoon trekt aan. Herkenning en verbazing verbinden kijker en maker zoals niets anders dat kan.

Daarom hoef je ook niet altijd uitzinnig gelukkig te zijn in je video’s

En je hoeft al helemaal niet te doen alsof. Want dat wil juist niemand zien. Daarom dacht ik: ik laat het nou maar eens gewoon zien. Wat ik doe als ik even geen training geef of als ik niét sta te filmen.

Het niet bewaarde geheim van de Videovakvrouw:

1 reply
  1. Janneke
    Janneke says:

    Hoi,

    wat super leuk om jouw, achter de schermen filmpje, te zien. Ik maak eigenlijk altijd zulke video’s;)
    Ik deed mee met de 10-daagse, maar merkte dat het toch niet geheel bij mij aansloot. Dus des te meer was ik blij verrast met deze video van jou! Een link naar een vlog van mij: https://www.youtube.com/watch?v=jyd75SHBhOY

    En heel graag jouw feedback!! Wat kan anders, beter, mooier?

    Groetjes van Janneke

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *