Soms ben ik even te introvert om een video op te nemen

Zeker na maanden van grote zichtbaarheid sla ik soms een tijdje dicht.

Ik wil niet dat dat lang duurt. Maar het moet al helemáál geen toneelstukje worden, met een neplach, stress-schouders en een stem die je er uit perst.

Vrolijk doen.Daar trapt helemaal niemand in

Dus vroeg ik weer advies aan Janine de Widt, van Werkende stemmen. Zij deed een oefening met me waardoor ik iets vond dat ik een tijdje kwijt was.

Kijk maar:

Wil je meer weten over het werk van Janine de Widt? Kijk hier op haar site.

14 replies
 1. Marielle
  Marielle says:

  Mooi tip en zo lekker makkelijk en direct toepasbaar. In vlogs, audio’s, klantgesprekken. Dat is dan meteen twee tips in een. En daar hou ik van. Ps; Ik heb je steeds geloofd hoor. En van dat hoge stemmetje heb ik niks gemerkt.

  Reply
 2. judith
  judith says:

  Wauw, ik merk wel verschil. Ik weet, daar werd ik fijntjes op gewezen, dat ik hoger ga praten als ik ergens heel enthousiast over ben. En dat komt gemaakt over, terwijl het echt uit mijn tenen vandaan komt. Kan ik mooi dit doen om het recht te zetten. Dank je wel

  Reply
 3. Karo
  Karo says:

  Hahaha ge-wel-dig filmpje. Plus gou-den tip??✨
  Heerlijk. Ik heb meteen meegedaan en hopla, stem omlaag. En als bonus, big big smile ??? briljant Superdank.
  Ik ben dol op dit soort te-simpel-voor-woorden tips.
  ??✨

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *