Omdat je maar beter goéd kunt beginnen

Leer in 5 weken eenvoudige effectieve video’s maken

De plek waar je kunt leren hoe je video’s voor je bedrijf maakt

Een gemiddelde vrijdagochtend zo rond 9 uur. Ik sluit de beamer aan op mijn smartphone voor de videotraining. Deelnemers druppelen 1 voor 1 binnen.

“Ik ken jou natuurlijk al” zeggen ze als ik mijn hand uitsteek om kennis te maken

Dat klopt. We hebben elkaar nog nooit ontmoet, maar ze zijn daar omdat ze me al kennen van de video’s. Die zorgen voor genoeg vertrouwen om in alle vroegte uit Groningen, Maastricht of Amsterdam naar een boerderij in Leusden te komen voor mijn videotraining. De know-like-trust-factor is er, door die video’s waarin ik mijn videokennis deel.

Met een advertentie of een tekst zou ik één van de velen zijn. Dan hadden ze de reis er niét voor over gehad.

Mensen komen uit het hele land én vanuit België naar Leusden voor video-training

De stap naar zichtbaarheid is niet alleen spannend, het is ook bevrijdend om je mening of je kennis te delen met je doelgroep hoe en wanneer jij dat kiest.

Je maakt er een verbinding mee die beter is dan een tekst of foto kan doen.

Video werkt voor je bedrijf

Je voelt bij het kijken van een video meteen een verbinding. Je kunt degene die je ziet meteen plaatsen: word ik er blij van of niet? Dat creëert instant vertrouwen. Daar kan geen advertentie tegenop. Grote kans dat je kijker ook je klant wordt. Zeker als die kijker meerdere video’s van je ziet.

Dat geldt voor zzp-ers nog net ietsje meer dan voor de grote bedrijven: dan bén je je bedrijf. En mensen kiezen niet voor logo’s, gladde presentaties of de goedkoopste aanbieding, ze zoeken ménsen uit om mee samen te werken.

Op social media is video superbelangrijk

Video’s krijgen er voorrang boven tekst, en er kan steeds meer met video. De ijzeren wet is: wie veel te zien is wordt vaker gekozen.

Daarom is het ook voor de niet-schreeuwers en voor wie weinig tijd heeft een slimme zet om video te gebruiken

Je blijft dan zelf de baas en hoeft je stem niet te verheffen om gezien te worden.

Video’s door iemand anders laten maken heeft nadelen: het kost geld, tijd en je kunt de regie verliezen aan mensen die de benodigde betrokkenheid missen.

Geen boodschap zo goed als dat je ‘m zelf doet: als je video’s wilt die werken voor je bedrijf zul je er hoe dan ook zelf in moeten stappen.

Je hoeft geen filmmaker te worden om video voor je bedrijf te gebruiken. Je zeker voelen over je video’s is wél belangrijk.

Wat je van mij leert is eenvoudige video’s maken waarin je je kennis deelt, op een manier die je kijker raakt.

En: op een manier waardoor je geen dagen kwijt bent.

Weten wat je moet zeggen om je kijker te betrekken, terug te laten komen en contact op te nemen. Weten hoe je met beeld je video aantrekkelijk maakt, wat er mogelijk is met montage én hoe je met de juiste presentatie de kijker weet te raken.

Er zijn al veel te veel slechte video’s op het internet. Daar zit je doelgroep niet op te wachten

De Videovakvrouw leert je in een kort praktisch traject hoe je een video in kunt zetten voor je bedrijf. Van plan tot uitvoering tot online zetten: je gaat het allemaal doen in deze serie vaardigheidstrainingen waarin doen centraal staat.

Je komt 4 ochtenden naar de trainingslocatie in Leusden en wordt vaardig met video. Je maakt je plan voor video’s met overtuigende inhoud, leert hoe je je onderwerpen duidelijk en aantrekkelijk kunt laten zien, hoe je je opnames verwerkt tot een vlot en professioneel ogende video en je leert hoe je ontspannen en zonder gene voor de camera kunt staan.

Behalve de trainingen zet de Videovakvrouw jouw beste videostrategie met je uit, zodat je zo snel mogelijk resultaat gaat zien van de training.

Dit is belangrijk om te weten voordat je beslist:

  • Tijdens de cursusperiode kun je me alle vragen stellen en ik deel mijn eigen tips en trucs met je.
  • Je leert wat je nodig hebt om zelf goede video’s te bedenken en te maken of op de juiste manier te delegeren en wil je na de training verder met hulp dan kan je aansluiten bij de Mastermind-groep of met persoonlijke coaching door Elisabeth.
  • De trainingen vinden plaats op een heerlijke locatie in Leusden, waar je even echt buiten bent, waar voldoende oefenmateriaal is en de sfeer en de koffie goed zijn. Parkeren is gratis en bereikbaar per OV prima.
  • Je krijgt bij elke training een hand-out met alle belangrijke punten, geschikt om bij de hand te hebben als je zelf verder gaat met wat je in de training geleerd hebt.
  • Je krijgt van mij ook de online training videomontage (twv €99) zodat je meteen aan de slag kunt.
  • Je komt bij deze trainingen o.a. ondernemers, zzp-ers en communicatie-professionals tegen. Het met elkaar meedenken en uitwisselen van ervaringen wordt door deelnemers als zeer waardevol ervaren.
  • De trainingen zijn ontwikkeld in samenwerking met een beroepstrainer.
  • De montage-trainingen zijn verdeeld per systeem: 1 dagdeel voor Windows, 1 dagdeel voor Apple iOs. Na je inschrijving vragen we je welke jij kiest.

Dit pakket trainingen en begeleiding kost €925,- (excl btw)

Als je meegedaan hebt aan de online montagecursus en/of de Videostartworkshop krijg je die investeringen van me terug.

In het nieuwe jaar starten we weer met dit traject:

Je bent van harte welkom in Leusden bij Erf de Burgwal op de vrijdagen in januari en februari.
– 18 januari hebben we het over script schrijven
– 25 januari gaan we filmen
– 1 februari leer ik je alles over monteren (Ochtend Windows – Middag Apple iOs)
– 15 februari krijg je de fijne kneepjes over presenteren uitgelegd.

De trainingen zijn van 9.30 – 12.30 uur.
De middagtraining monteren met Apple is van 13.30 – 16.30 uur.

Stuur na je aanmelding even een mailtje naar Hilde om te laten weten voor welke montagetraining je komt: hilde@devideovakvrouw.nl.

Snel je bedrijf bekend en vindbaar maken doe je met een video’s

Wacht er niet langer mee. Zorg dat je ze met plezier gaat maken.  Ik ontmoet je graag in Leusden voor de trainingen.