De trainingen en workshops van de Videovakvrouw zijn ontwikkeld in samenwerking met een gespecialiseerd ontwerper van trainingen die mijn kennis en ervaring koppelde aan de meest effectieve manier om die over te brengen.

Hieruit kun je kiezen:

De Video10daagse; online videocursus om je eigen homepagevideo te maken. In 10 dagen

Niet alleen hoe je moet filmen. Ook wat je moet zeggen, hoe je dat zegt, waar je filmt, waarmee, en wat je het beste kunt dragen.

De Video10daagse is een compleet stappenplan waarmee je in 10 dagen heel veel stappen zet naar gezien worden en gevraagd worden vanwege jouw vakkennis en aanbod. Voor wie nog geen video’s heeft, en ook voor wie er beter in wil worden. Je kunt meteen beginnen en over 10 dagen die video helemaal af hebben!

Er zit bij deze cursus ook een handleiding videomontage voor zowel iPhone, iPad, Mac computers als Android telefoons en Windows computers.

Introductie-workshop: start met video in 1 dagdeel (en begin meteen met je eigen videoserie!)

Een workshop waarin je keuzes maakt en stopt met onzichtbaar en onvindbaar zijn. Je kiest je beleid voor jouw online video-strategie en zet meteen de eerste stappen. Eindelijk die barrières weg! Na afloop heb je een video opgenomen, een besluit genomen voor jouw volgende videoserie, je weet wat je nodig hebt om het goed te doen en maakt de klassieke beginnersfouten nooit meer.

Een halve dag op een leuke locatie in Leusden (Ut.).

6 Maanden traject. Jouw videomarketing-strategie én uitvoering samen met de Videovakvrouw

6 maanden lang de Videovakvrouw op je dak: ze komt bij jou filmen zodat je profesionele video’s kant en klaar krijgt aangeleverd én je leert hoe je zelf je eigen video’s maakt. Daarbij is de Videovakvrouw jouw coach: elke maand spreken we elkaar en bij elke nieuwe module maak je weer nieuwe video’s. Na een half jaar ben jij goed met video’s voor je bedrijf. Je hebt ze en er komen er regelmatig nieuwe bij. Dit is voor als jij echt een stempel wilt zetten met je bedrijf en je nu nog té onzichtbaar voelt.

Videomastermind 2019-2020

Geef mij een jaar en je krijgt er zichtbaarheid, zelfvertrouwen en expertstatus bij je doelgroep voor terug! En nog veel meer. Met een groepje zelfstandigen met ambitie komen we bij elkaar, krijg je training, werk je samen, deel je wat je leert en leer je van anderen. De ultieme boost voor jouw zichtbaarheid.

Alleen voor wie al video’s maakt en de basis kent.

Kun je niet kiezen?

Twijfel je? Stuur een mailtje en we overleggen wat er het best uitsluit bij jouw videoskills en ambities.