De trainingen en workshops van de Videovakvrouw zijn ontwikkeld in samenwerking met een gespecialiseerd ontwerper van trainingen die mijn kennis en ervaring koppelde aan de meest effectieve manier om die over te brengen.

Hieruit kun je kiezen:

Halfjaar-traject. Jouw videomarketing-strategie én uitvoering samen met de Videovakvrouw

6 maanden lang de Videovakvrouw op je dak: ze komt bij jou filmen zodat je profesionele video’s kant en klaar krijgt aangeleverd én je leert hoe je zelf je eigen video’s maakt. Daarbij is de Videovakvrouw jouw coach: elke maand spreken we elkaar en bij elke nieuwe module maak je weer nieuwe video’s. Na een half jaar ben jij goed met video’s voor je bedrijf. Je hebt ze en er komen er regelmatig nieuwe bij. Dit is voor als jij echt een stempel wilt zetten met je bedrijf en je nu nog té onzichtbaar voelt.

Introductie-workshop: start met video in 1 dagdeel (en begin meteen met je eigen videoserie!)

Een workshop waarin je keuzes maakt en stopt met onzichtbaar en onvindbaar zijn. Je kiest je beleid voor jouw online video-strategie en zet meteen de eerste stappen. Eindelijk die barrières weg! Na afloop heb je een video opgenomen, een besluit genomen voor jouw volgende videoserie, je weet wat je nodig hebt om het goed te doen en maakt de klassieke beginnersfouten nooit meer.

Een halve dag op een leuke locatie in Leusden.

Twee-daagse cursus op locatie: het grondige beginnerstraject

Twee vrijdagen op een heerlijke plek in Leusden. Je leert de basis op een praktische, makkelijke manier: veel doen, vragen stellen, en alle info mee naar huis zodat je altijd alles terug kunt vinden. 4 trainingen: Scripts schrijven, Filmen als een Pro, Videomontage en Ontspannen voor de camera staan. Na deze 2 dagen heb je alles dat komt kijken bij video maken, voor jezelf of voor je bedrijf, geleerd en minimaal 1 keer gedaan. Je kunt zelfstandig verder. En de Videovakvrouw helpt je.

Extra: Je krijgt een online cursus videomontage (t.w.v. €99) cadeau

Kun je niet kiezen?

Twijfel je? Stuur een mailtje en we overleggen wat er het best uitsluit bij jouw videoskills en ambities.