Workshop vol praktische tips:  ik leer je de beginnersfouten vermijden en krachtig overkomen voor de camera

Wat is VideoBASICS?

Een actieve workshop van 3 uur waarin je leert hoe je zo kunt filmen dat je altijd goed in beeld bent, wat de verschillende manieren van filmen zijn en waarin je ook een eigen video opneemt die je meteen online kan zetten (maar dat hoéft niet, jij bent de baas).

Voor wie is het?

De keuze om jou te vragen en niet je collega wordt vaak bepaald door een gevoel van vertrouwen -‘ met deze persoon kunnen we door één deur’.

Dat vertrouwen ontstaat als mensen je ontmoeten – in het echt, maar net zo goed op een video. Een video maak je 1 keer en daarmee geef je mensen nog jaren mensen de kans om je alvast te ontmoeten. En hoe meer video’s, hoe beter het werkt.

Als je niet houdt van opscheppen maar je wilt wel dat mensen weten dat je er bent, dan zijn video’s de perfecte manier om je product en bedrijf zakelijk én persoonlijk zichtbaar te maken.

Waar is het?

In de provincie Utrecht op een fijne locatie goed toegankelijk met OV en auto (parkeren gratis) en heerlijke koffie en thee.

Wanneer is het? Je kunt kiezen:

  • Vrijdag 27 oktober, van 09.30 tot 12.30
  • Dinsdag 28 november, van 09.30 tot 12.30

(wil je €20 korting op je investering in deze workshop? Bestel dan 1 van mijn boek De Doe-het-zelf-gids Videomarketing voor online en offline ondernemers . Je betaalt er slechts €4,95 excl btw voor)

(In het boek vind je een boekenlegger met de kortingcode)

Video marketing werkt ook voor jou

  • Omdat je wilt laten zien wat jou uniek maakt.
  • Omdat je je klantenkring wil uitbreiden.
  • Omdat je veel kennis hebt die je met veel plezier en enthousiasme kunt delen.

(En omdat  bijna iederéén het wil – want het werkt echt.)

Misschien heb je al eens een filmpje gemaakt

Eentje. En is het daarbij gebleven.

Je postte de video en kreeg alleen maar een opmerking over je bloesje. Misschien gebeurde er zelfs wel helemaal niets.

Dus jij dacht: zie je wel, ik kan het niet.

Of je had geen idee waarover je het in een volgend filmpje moest hebben.

Of je hebt je filmpje zelfs niet geplaatst omdat er net een brommer voorbijreed en je niet te verstaan was.

Dé oplossing voor video-vrees: actie

Weten wat je hoe je jezelf kunt filmen – zodat je goed overkomt en welke spullen je nodig hebt, en wat je het beste kunt vertellen. Daarvoor kun je het beste gaan doen. Een schriftelijk cursus fietsen heeft ook nog nooit iemand leren fietsen.

Het was absoluut de moeite waard!

Ik heb er echt van genoten!

Wat ga je doen in de startworkshop Videobasics

Je leert wat je nodig hebt voor het maken van een goede video, qua voorbereiding en techniek. Ik vertel je ook wat je vooral níet moet doen.

Je gaat aan de slag met een eerste video. Je went eraan de lat niet te hoog te leggen. Klanten houden van echte mensen, ook die van jou. Hoe meer jij erin, hoe beter.

Je gaat aan de slag met korte, makkelijke opdrachten

En aan het eind van de les heb je een filmpje dat je (als jij het wilt) online kunt zetten. Dat filmpje levert je ook weer ideeen voor nieuwe video’s op.

Het enige wat je mee hoeft te nemen is je good old smartphone

Merk maakt niet uit. En vergeet ook je oplader niet. Tijdens de workshop heb ik een beperkt aantal selfie-sticks en microfoons te leen.

LET OP: KORTING!

Als je mijn boek, De Doe-het-zelf-gids Video marketing voor online en offline ondernemers besteld hebt hebt krijg je €20 korting op je investering in deze workshop. Dan betaal je dus geen €47 maar €27 excl btw voor deze workshop!

Ik heb de basic video workshop gevolgd, omdat het mij erg aansprak dat ik een serie video’s moe(s)t gaan maken. Doordat ik uitgedaagd werd mijn favoriete producten te gaan benoemen ben ik verder dan ik bedacht had! De eerste serie ben ik al bijna klaar mee en de volgende staan al op lijstje om te gaan maken! Dankjewel dat je me zo uit mijn ‘angst’ (mezelf terug horen) hebt gehaald en inspiratie heb gegeven om het gewoon te doen!

Wie is Elisabeth Griffioen

De eerste Videovakvrouw van Nederland.

Ooit begonnen met bijna niets – geen netwerk, geen klanten en zelf ook nog ’s bang voor de camera. Ik had alleen een idee: ondernemers leren zichtbaar te worden met video.

Gelukkig had ik wel jarenlange tv-ervaring. Plus kennis van cameratechniek en vooral van het trekken en vermaken van kijkers. Voordat ik De Videovakvrouw werd, deed ik dat namelijk: tv-programma’s regisseren – duizenden mensen keken ernaar.

Je investering voor Videobasics

In 3 uur vertel ik je wat video voor jouw onderneming kan betekenen en laat ik je goed doordachte keuzes maken. Je gaat ook aan de slag om je video-plan daadwerkelijk uit te voeren.

Je investering is 47 euro exclusief btw (inclusief lekkere hapjes en drankjes).

LET OP: KORTING!

Als je mijn boek, de Doe-het-zelf-gids Video marketing voor online en offline ondernemers besteld hebt (kost je slechts €4,95) krijg je €20 korting op je investering in deze workshop. Dan betaal je dus geen €47 maar €27 excl . btw.

(Je krijgt de kortingcode met het boek in je brievenbus)

Waar is de workshop

In de provincie Utrecht op een fijne locatie goed toegankelijk met OV en auto.