Wat knippen en plakken met video je oplevert:

  • Veel relaxter video-opnames maken (want het hoeft niet meer in 1 keer perfect)
  • Minder gênante momenten in je video’s (Wat fout ging knip je er uit)
  • Enorme kostenbesparing (Want je hoeft niet meer iemand anders in te schakelen)
  • Ontdekken dat je dit ontzettend leuk vindt om te doen (logisch)
  • Er achter komen dat je zélf,  doordat je knipt en plakt heel mooie, professioneel ogende video’s kunt maken.

Dit heb je na afloop van de training:

  • Bij het filmen van je volgende video ben je rustig en zeker van jezelf, want je weet hoe je je eigen vergissinkjes of versprekingen achteraf kunt laten verdwijnen.
  • Je snapt hoe jij je video-opnames moet bewerken om je filmpje leuk voor de kijker te maken.
  • Je weet hoe je knipt in je video, hoe je stukjes weggooit, toevoegt, foto’s en andere video’s toevoegt, hoe je het geluid verbetert en muziek en tekst toevoegt.
  • Je hebt een aantal oefeningen gedaan waarmee je dat in je vingers gekregen hebt.

Je maakt pas echt goede video’s als je ook knipt en plakt

De saaie stukken er uit. Dingen die je goed moet zien er bij. Je verspreking: hoeft je kijker niet te weten. Muziek? Kan een hele mooie toevoeging zijn. Trouwens: je naam, een goede tekst of je mail-adres in beeld ook.

Kom je ook naar de vaardigheidstraining?

Dan leer ik je in 1 dagdeel hoe je je eigen opnames tot een vlotte video monteert.

We pakken het goed aan:

  • Je krijgt gerichte opdrachten en speciaal opgenomen oefenmateriaal van mij. En daarmee gaan we knippen. En plakken. Het is een mooie ervaring om te ontdekken dat jij dit gewoon kunt. Dat het niet zo moeilijk is als je dacht. En dat je er heel veel resultaat uit haalt.

Zelf leerde ik in 1991 met video monteren. Het greep me vanaf de eerste knop die ik indrukte en het liet me nooit meer los. Wat je met montage kunt is ongelooflijk. Zelfs als je denkt dat je opnames mislukt zijn is er vaak nog iets mooi van te maken. En als ze wel gelukt zijn, dan wordt je video in de montage toch nog 10 keer beter.

img_4181_

Meld je aan

Er zijn drie dagdelen:

Afwisselend is de ochtend voor Windowsgebruikers, de middag voor Mac-gebruikers (en andersom), omdat het montageprogramma anders is. Als we allemaal met hetzelfde bezig zijn gaat het gewoon sneller.

Wat het kost?

Dit dagdeel vaardigheidstraining dat je heel veel tijd en gedoe gaat besparen kost €249,- exclusief btw.

Je krijgt oefenmateriaal van me cadeau.

De trainingen en workshops van de Videovakvrouw zijn ontwikkeld in samenwerking met een gespecialiseerd ontwerper van trainingen die mijn kennis en ervaring koppelde aan een effectieve manier om die over te brengen.

Deze vaardigheidstraining begint om 9.30 en eindigt om 12.30 uur.

Deze vaardigheidstraining begint om 13.30 en eindigt om 16.30 uur.

Nog meer vaardigheidstrainingen?

Mocht je ook interesse hebben in de vaardigheidstrainingen filmen, script schrijven en presenteren, dan is het mogelijk dit als pakket af te nemen. Kosten €849 euro ex btw. Je opgeven voor alle 4 de trainingen kan met de knop hieronder. Als je dat doet nemen wij contact met je op over je keuze voor het tijdstip van de montage-training.

Heb je vragen? Ga dan even naar deze pagina en stuur me een mailtje, dan hoor je snel van me.

De trainingen en workshops van de Videovakvrouw zijn ontwikkeld in samenwerking met een gespecialiseerd ontwerper van trainingen die mijn kennis en ervaring koppelde aan de meest effectieve manier om die over te brengen.