jaar programma waarin je video’s voor je bedrijf bedenkt, maakt en online zet

Je gaat goede effectieve video’s maken waardoor je een groot bereik krijgt, positieve reacties en: (extra) omzet. Je bedrijf en expertstatus groeien – net als je zelfvertrouwen als zichtbare ondernemer. Omdat jij doorzet waar zoveel anderen blijven steken.

Dit programma is voor ondernemers die ervaring hebben met het maken van video’s maar niet tevreden zijn met het resultaat

Video Mastermind Jaar Programma

 • 6 live dagen om te werken aan je video’s
 • 10 opdrachten voor het maken van de video’s die je nodig hebt voor je bedrijf
 • 2 coachgesprekken met De Videovakvrouw over hoe het allemaal nóg beter kan
 • Feedback op je scripts en video’s
 • Gezamenlijke FB-groep om van elkaar te leren
 • Extra online videomontage training en tutorials voor handige apps en software

deze ondernemers deden eerder mee aan het video mastermind programma:

jij weet dat video’s werken voor je bedrijf

Video is hét middel om te laten zien en horen waar je voor staat, wat je weet en wie je bent. Daarom heb je er ook al een paar gemaakt. En niet zonder succes. Je zag je bereik groter worden, kreeg aardige reacties én nieuwe klanten.

Toch stopte je er na een tijdje mee. En daar baal je van.

Je ziet hoe anderen er schitterende resultaten mee boeken. Grote klussen, gave klanten en trainingen.

daarom staat video al een tijd op je to-do-lijst

Maar ja, altijd die waan van de dag weer.
En geen tijd natuurlijk.
Misschien toch ook een beetje bang voor kritiek.
En hoe zet je jouw visie om naar 1 of meer rake filmpjes.
Trouwens, wie zit er eigenlijk op jou te wachten?

Dus blijf je het maken van nieuwe video’s voor je uit schuiven, waardoor echte groei en verandering niet doorzetten.

Stel je voor…

dat er een plek is waar je wél met video aan de slag gaat, en anderen ontmoet die er net zo in staan als jij. Met mij als je partner-in-crime die met je meedenkt en je erdoorheen sleept met feedback en tips.

 

Ook deze eigenaar van een yoga-school deed mee aan de Videomastermind:

Je kunt je nu aanmelden

De eerste live-dag is op 18 maart 2022. In de week daarvoor voeren we dan een start-gespek over jouw wensen en je nieuwe strategie:

Mastermind programma voor meer videopower

Supportgroep, gevorderdencursus en videowerkplaats in 1.

Waar je zij aan zij met andere ondernemers een jaar lang werkt aan je eigen video’s. Die hun fouten en ervaringen delen zodat jij ervan leert.

Waar je elke bijeenkomst nieuwe dingen leert en zelf nieuwe video’s maakt.

Waar er altijd een videovakvrouw bij de hand is om je vragen te beantwoorden. Die ervoor zorgt dat jij en je video’s beter worden. En jij niet meer alles in je eentje hoeft uit te zoeken.

Dit is niet gewoon een filmclubje hè

Dit Video Mastermind Programma is voor ondernemers die veel meer resultaat willen van hun video’s. Zichtbaarheid, expertstatus, gevraagd worden om te spreken: daar gaat het om. Met alles wat daarbij hoort.

wel op jouw eigen manier

Ik zal je constant aanmoedigen om de video’s te maken op de manier die bij jou past. Dus niet geforceerd, geen fake it till you make it of andere grootspraak.

Kijkers prikken er anders zo doorheen. Kijkers (jouw toekomstige klanten) willen jou – precies zo menselijk als je bent.

Maar ik ben wel streng –

Sorry!

Je mag alleen meedoen als je wat ervaring hebt met video’s maken.

Als e je inschrijft wil ik dus wat video’s van je zien. Dan weet ik of en hoe jij iets gaat hebben aan de Mastermind. En jij weet alvast of en hoe ik jou verder ga helpen.

Heb je geen ervaring met video maken en wil je wel graag aan de slag? Check of Claim je plek met video voor jou beter geschikt is.

Inhoud video mastermind programma

6 LIVE groepsdagen

Van tevoren krijg je video-opdrachten die je op de dag zelf helemaal afmaakt. Daarna bekijken we gezamenlijk je video.

Tijdens de live dagen krijg je ook praktische lessen om handiger te worden met video. Je gaat video’s schrijven, opnemen en monteren.

Productieve dagen van 10 tot 16 uur. We houden rekening met de situatie betreffende Covid-19. We werken dus online en als het kan komen we live bij elkaar komen op een mooie locatie in het midden des lands. Ik zorg natuurlijk wel voor iets lekkers bij de koffie, of we nu online of offline werken!

Dit zijn de data:

 • 18-03-22 
 • 27-05-22 
 • 05-07-22 
 • 09-09-22 
 • 25-11-22 
 • 27-01-23 

2 individuele coachingsessies

Via Zoom komen wij met z’n tweeën bij elkaar. Dus gewoon vanuit je werkkamer. Deze online sessies zijn bestemd voor vragen, coaching en feedback op de video’s die je hebt gemaakt. Ik denk ook met je mee over hoe je je nieuwe dienst het beste promoot. Of hoe je een videoserie over een specifiek onderwerp maakt. Of een ander onderwerp waar je meer over wilt weten.

Je mag ook met je laptop bij mij in Utrecht langskomen. Dan help ik je praktisch op weg met de montage. En kijken we samen wat er beter kan en hoe je het verhaal nog helderder vertelt.

Facebook-groep met collega-masterminders

24/7 open! Voel je vrij om vragen te stellen aan mensen die met hetzelfde bezig zijn als jij. Ze helpen je om je plannen aan te scherpen en uit te voeren.

Ik schuif regelmatig aan in de groep. Voor opbouwende feedback op inhoud en structuur van je video en snelle antwoorden op technische vragen.

Up-to-date kennis over YouTube, Canva en videomonteren

Masterminders krijgen toegang tot instructievideo’s met tutorials voor het inrichten van je eigen YouTube-kanaal (voor meer bereik) en het ontwerpen van mooie designs met Canva (voor gave trailers).

En dat niet alleen: je krijgt ook de complete online videomontagecursus van De Videovakvrouw. (Anderen betalen daar 129 euro voor.) In deze cursus vind je alles wat je nog niet weet over het soepel monteren van video’s.

Doe mee met het Video Mastermind programma van de Videovakvrouw

Je investering voor dit jaarprogramma is € 3295 exclusief btw.

Je kunt ook in 4 termijnen  van € 835 exclusief btw betalen.

Sabine Funneman over 2 jaar VideoMastermind:
 

Ik heb voor de tweede keer meegedaan met de Mastermind omdat ik het gevoel had dat ik een stap moest maken om beter te worden in mijn video’s. Beter qua techniek, beter qua verhaal, beter qua creativiteit.

Ik heb op alledrie de gebieden (techniek, verhaal, creativiteit) vooruitgang geboekt, mede dankzij jouw niet aflatende liefdevolle duwen in de goede richting.
 
 Wat is je belangrijkste inzicht geweest dat je opdeed in de Mastermind?
Dat als ik video serieus neem, het gaat werken.  Dat serieus nemen betekent dat ik me er wekelijks aan moet wijden, inclusief inzet van tijd, energie, middelen, aandacht. De Mastermind was daarbij een enorme steun in de rug. Jouw aandacht en ook de feedback van de andere deelnemers, de mooie vrije intervisie-achtige opzet ervan. Jammer dat het voorbij is en fijn dat je mij nog verder wil coachen!
 
Iris Berger over 1 jaar VideoMastermind:

Ik ben anders gaan kijken naar wat ik vertel en wat mijn publiek daaraan heeft. Ik ben veel minder bang geworden om fouten te maken op het gebied van filmpjes maken. De Mastermind heeft er voor gezorgd dat ik aan de gang bleef en in een rap tempo leerde. Elisabeth is geruststellend, informatief en educatief aanwezig. Niet te veel, niet te weinig maar altijd aanwezig. Zodra je een vraag hebt, reageert ze. Heerlijk is dat.

 

 Wat is je belangrijkste inzicht geweest dat je opdeed in de Mastermind?

Dat ieders eigen stijl ok is. Dat een eenvoudig filmpje maken moeilijk is maar heel goed mogelijk. Voornaamste voor mij is dat ik het idee heb dat ik in de vingers heb wat ik in de vingers wilde hebben: snel een filmpje opnemen, editen en online zetten. Ik vind het ontzettend leuk en wil eigenlijk nog veel meer leren:-)

De Video Mastermind is de leukste manier om serieus met video maken aan de slag te gaan en er veel meer bereik mee te krijgen.

Dit krijg je als meedoet

 • 6 productieve werkdagen waarop je resultaatgericht aan de slag gaat met je video.
 • 10 uitdagende video-opdrachten die je vérder brengen.
 • Handige kneepjes en kennis over video, monteren en marketing.
 • Individuele coaching van De Videovakvrouw: 2 online Zoom-sessies van 45 minuten over je videoplannen, doelen en voortgang.
 • Constructieve feedback en meedenken over je creatieve plannen, marketingfunnels en technische oplossingen.
 • Besloten Facebookgroep voor contact met je collega-masterminders en mij.
 • Complete lesvideo’s over YouTube, Canva en videomontage.

Het allergrootste voordeel van het Video Mastermind Programma groep is natuurlijk dat je er niet meer alleen voor staat. Je leert mensen kennen die met precies hetzelfde bezig zijn. Dankzij hun support (en die van mij) ga je door, maak je je video’s echt af en durf je ze ook te delen.

Wat wil je nog meer weten over het programma?

Is dit wel iets voor mij?

Ben jij ondernemer en wil je beter worden in het maken van video’s? Wil je er tijd voor vrijmaken in je agenda en je hoofd? Heb je er een concreet doel mee, past het in de communicatiestrategie van je bedrijf?

Dan is het Video Mastermind Programma absoluut iets voor jou.

Toch twijfels? Neem contact op voor een intakegesprek – je zit nergens aan vast en ik dring je niets op. 

Meld je aan voor een intakegesprek

Ik ben niet zo goed in video’s maken

Of je er nu 3 gemaakt hebt of al 30 of 300. In dit jaar word je er ongelooflijk veel beter in. Onder meer omdat je gerichte feedback en tips krijgt van mij, juf Elisabeth. Ik ben al 28 jaar professioneel bezig met video en heb ruime ervaring met video’s op internet.

Ik verwacht wel dat je eerder video’s hebt gemaakt, gemonteerd en online hebt gezet. Minimaal 3. Goed of slecht, dat maakt niet uit.

En ik wil dat je bereid bent om bij elke video te denken: ‘Hoe kan ik dit beter doen dan de vorige?’ Dan ga je verbaasd staan over hoe snel je leert.

Ik ben niet geïnteresseerd in andermans video’s

Vraag je je af wat je met die groep moet? In het Video Mastermind Programma leer je van mij, en zeker ook van de andere deelnemers.

Dat zijn ambitieuze ondernemers die video willen gebruiken voor hun bedrijf. Ze zijn weliswaar niet je doelgroep. Maar ze snappen beter waar jij mee bezig bent dan de rest van je omgeving. Ze steunen en prikkelen je. En als zij iets fout doen, weet jij hoe je het dus niet moet doen.

Daarom groei je in deze Mastermind veel harder dan in een ‘gewoon’ 1-op-1-coachingstraject.

Plus: de ervaring leert dat er in mijn groepen alleen maar leuke mensen komen. Vind ik dan.

Mijn video’s zijn al helemaal goed

Zo!

Eerlijk: ben je echt 100% tevreden met het resultaat van je video’s? Brengen ze je voldoende klanten, expertstatus en erkenning? Of is er ruimte voor meer en beter?

Ik weet in elk geval dat die van mij altijd beter kunnen.

Krijg ik wel altijd antwoord op m’n vragen?

Tussen de coachingsessies en live dagen kun je met je vragen terecht in de Facebook-groep. Je krijgt antwoord van de andere groepsleden én van de juf.

Omdat alle masterminders met hetzelfde bezig zijn, lopen ze vaak tegen dezelfde hobbels aan. Dus als jij ergens mee zit, is er vaak iemand anders die het al heeft opgelost.

Wat als ik toch te weinig tijd heb om video’s te maken?

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We vragen wel van je dat je ruimte in je agenda plant. Zelfs als het in je eigen tijd niet lukt, zijn er altijd nog de live dagen om aan de slag te gaan.

Eerdere masterminders maakten minimaal 6 video’s. Sommigen zelfs meer dan 20. Hoeveel wil jij er maken?

Ik vind het spannend om heel erg zichtbaar te worden

Ben je bang voor kritiek? Dat hebben bijna alle masterminders aan het begin van het jaar. Want meer video’s betekent meer zichtbaarheid, en dus meer reacties. Best eng.

Als je in de Mastermind-groep zit, maak je video’s die vooral meer positieve reacties krijgen (en meer aanvragen om met je te werken). Omdat de video’s gewoon knettergoed zijn!

Misschien dat een enkele kijker kritiek heeft – zeikerds heb je overal, net als in het echte leven. Door de support van collega-masterminders én je juf trek je je daar steeds minder van aan. Je zelfvertrouwen groeit enorm.

Meld je aan voor een intakegesprek

GARANTIE:

Weet je het écht niet zeker? Dan geef ik je een garantie:

als jij na de eerste bijeenkomst en je eerste gesprek met mij zeker weet dat dit jaarprogramma niet bij je past – omdat je het niet nodig hebt, omdat je echt niet meer durft, of omdat video voor jou helemaal niet werkt, dan mag je je geld terugvragen. Met goede redenen natuurlijk. En alleen als je op de eerste dag ook echt een video gemaakt hebt. Dan betaal je alleen voor de eerste dag (€299 excl btw) en ben je verder van me af.