“Jij staat op mijn bucketlist”

Ik schrik altijd als mensen dat zeggen. Het betekent dat iets heel belangrijks uitstellen. En daarmee de groei van hun  bedrijf tegenhouden.

Video is geen doel. Het is een middel waarmee je je klanten krijgt

Klanten die je jou vinden, waar je niet achter aan hoeft. Het is een podium voor je kennis, ervaring en je mening. Een plek waar je krachtig zichtbaar bent als mens en bedrijf. Waar je je creativiteit in kwijt kunt.

Waarschijnlijk herken jij het volgende: je hebt eigenlijk geen training nodig

Geen cursus, geen workshop, en al helemaal niet online. Je voelt je zeker genoeg om ze te maken. En toch zoek je een manier om betere dingen te doen met video.

Je hebt al wat video’s gemaakt

Mét succes ook nog. Je zag je bereik groter worden, kreeg aardige reacties én nieuwe klanten. En toch… Stopte je er mee na een tijdje. Is video nu een beladen onderwerp. Omdat je wel wilt maar niet doet.

“Ik moet eigenlijk weer een video maken” denk je vaak

Onderwerpen genoeg, en je hebt de spullen in huis.

Het staat op je to do lijst, je vinkt het nooit af. Je blijft het uitstellen, dat, maken van die video.

 • Omdat je je idee niet kunt omzetten naar 1 of meer rake video’s
 • Omdat het je erg veel tijd kost
 • Omdat je bang bent dat er kritiek komt
 • Omdat je denkt dat niemand naar je video’s kijkt
 • Omdat je ontevreden bent over je video’s
 • Omdat je vindt dat je nog kennis mist ondanks dat je een cursus deed. De ontwikkelingen staan niet stil: heb jij nog wel de slimste werkwijze?

En je wéét dat het werkt en je ziét hoe anderen er schitterende resultaten mee halen. Er grote klussen, klanten en trainingen mee boeken.

Wat zeg je dan tegen jezelf?

Het is gewoon niks voor mij? Anderen kunnen dit goed maar ik niet? Had ik maar beter opgelet bij de cursus, nu durf ik niets meer te vragen?

Van deze schrik ik altijd: ik ga wel door met video als het allemaal supergoed gaat met mijn bedrijf

Terwijl je die video’s juist nodig hebt om te zorgen dat het goed gaat, dat je doelgroep je weet te vinden en dat je écht gevraagd wordt voor jouw expertise.

Goed nieuws: je hoéft geen cursus meer te doen

Je hoeft je niet meer af te vragen of je genoeg weet om zelf video’s te maken. Je kunt meedoen met de Videovakvrouw Mastermind Groep. Dat is tegelijk een supportgroep, een cursus voor gevorderden en een videowerkplaats.

Een plek waar je wél aan de slag gaat, en waar je anderen ontmoet die er net zo in staan

Waar je elke bijeenkomst weer nieuwe dingen leert en zelf een video’s gaat maken.

Waar er altijd een vakvrouw bij de hand is om je vragen aan te stellen. Elisabeth Griffioen zorgt er voor dat je die video’s wél gaat maken, dat je er beter in wordt en dat je niet meer alleen bent: je hebt de groep en de vakvrouw die met je mee kunnen denken, zoals jij dat met hen doet.

Je videokracht gaat enorm groeien in een jaar tijd:

je gaat hele goede video’s maken. Je hebt er de tijd en de ruimte voor, en mensen die je vriendelijk bij de les houden. Je kunt je ervaringen delen met anderen die precies dezelfde drempels tegenkomen. En je hoeft niet meer alles in je eentje uit te zoeken.

Voor het werkjaar 2018-2019 staan 9 vrijdagen ingepland voor de Video Mastermind. Elk met een eigen thema.

Dit is niet gewoon een videoclubje

Video is een middel. Een middel om te laten zien en horen waar je voor staat, wat je weet en wie je bent. Zichtbaarheid, en gezien worden, daar gaat het om. Met alles wat daarbij hoort. Daar zijn een microfoon of een montagetrucje niets bij. Dit is voor mensen die resultaat willen van hun video’s: zichtbaarheid, expert-status, gevraagd worden om te spreken. Ik zal je voortdurend aanmoedigen (pushen) om je uit te spreken te staan voor wat je denkt en je plek te claimen, op de manier die past bij jou. Dus niet geforceerd, met “fake it ‘till you make it” of grootspraak.

Wél met opbouwende feedback, kennis en meedenken. Deze combinatie biedt de Video Mastermind jaargroep.

Je deelt je ervaringen, krijgt praktische les om handiger te worden met video en je gaat een video schrijven, opnemen, monteren

We onderhouden tussen de live-dagen contact met elkaar via de Facebook-groep, waar je je video’s en je ervaringen kunt delen.

Jij kunt meedoen met de Video Mastermind als je ervaring hebt met zelf video’s maken

Je kunt me wat video’s laten zien. Dan weet ik of en hoe jij iets gaat hebben aan de Mastermind en jij weet alvast waar ik jou snel verder mee ga helpen.

Wat krijg je als je meedoet?

 • 9 productieve leerzame dagen waarop je echt aan de slag gaat met video
 • Je leert elk van die 9 dagen iets nieuws en handigs over video volgens de nieuwste ontwikkelingen
 • Je kunt me tijdens die dagen al je vragen en ideeën voorleggen
 • Je vertoeft 9 heerlijke dagen op een mooie locatie in het midden des lands waar je gratis parkeert, heerlijke koffie, thee, fruit en lekkers krijgt voorgezet en waar de lunch gezond is en geserveerd wordt bij een knapperend haardvuurtje.
 • Tussen die 9 heerlijke dagen door onderhoud je contact met je mede-Masterminders en mij via de besloten Facebookgroep waar je je video’s kunt laten zien, je ervaringen kunt delen en je vragen kunt stellen.
 • Je voelt je niet meer alleen: je leert mensen kennen die met hetzelfde bezig zijn en je kunnen helpen om je plannen aan te scherpen en uit te voeren.
 • Je krijgt toegang tot mijn instructie-video’s met handleidingen voor Youtube, Vimeo, monteren met iMovie en met Videopad zodat je wat je niet meer weet op kunt zoeken.
 • Je krijgt bij elke update de meest nieuwe Videovakvrouw Shoplijst met alle handige videospullen op een rij.

De Videomastermind is de meest effectieve (en leuke) oplossing voor het probleem dat zoveel ondernemers en professionals hebben: ze snappen wel hoe en waarom, maar tussen weten en doen zit té veel ruimte, zijn er té grote barrières en is de waan van de dag altijd weer het lange termijnplan de baas, waardoor echte groei en verandering er niet komt.

Zet die stap verder met video, zorg dat je er echt effect mee haalt en doe dat op de meeste leuke en leerzame manier:

Doe mee met de Video Mastermind van de Videovakvrouw

Jouw investering voor dit heerlijke baanbrekende jaarprogramma waardoor je bereik en bedrijf er echt anders uit gaan zien is €2195,00 exclusief btw

Op 16 november is de eerste bijeenkomst, tussen 10u en 16u

Als je je aanmeldt voor 10 november betaal je €300,00 minder.

Dan betaal je €1895,- excl btw

De Videomastermind is de meest effectieve en leuke oplossing van het probleem dat zoveel ondernemers en professionals hebben: ze snappen wel hoe en waarom, maar tussen weten en doen zit té veel ruimte, zijn er té grote barrières en is de waan van de dag altijd weer het lange termijnplan de baas, waardoor echte groei en verandering er niet komt.

Zet die stap verder met video, zorg dat je er echt effect mee haalt

Doe dat op de meeste leuke en leerzame manier: doe mee met de Video Mastermind van de Videovakvrouw

Jouw investering voor dit heerlijke baanbrekende jaarprogramma waardoor je bereik en bedrijf er echt anders uit gaan zien is €2195,00 exclusief btw

De Video Mastermind 2018-2019 is gestart.

De thema’s van het jaarprogramma:

Dag 1                  vrijdag 16 november 2019 Ondertitelen

Dag 2                  vrijdag 11 januari 2019 Tekst in beeld; creatieve titels maken met Canva

Dag 3                  vrijdag 8 februari 2019 Bereik met je video: over Youtube, Vimeo, en video op Social media
Dag 4                  vrijdag 8 maart 2019 Vloggen: laat zien wat je beleeft

Dag 5                  vrijdag 12 april 2019 Testimonials maken

Dag 6                  vrijdag 10 mei 2019 De perfecte start van je video

Dag 7                  vrijdag 14 juni 2019 Muziek en geluids-effecten

Dag 8                  vrijdag 12 juli 2019 Maak een gloednieuwe gratis videoserie voor je nieuwe en oud contacten en volgers

Dag 9                  terugkomdag vrijdag 6 september 2019 Technische ontwikkelingen- wat is nieuw en wat is handig?

Is dit iets voor jou?

Als je zin hebt in video’s maken, als je er steeds beter in wilt worden én wilt dat het je gemakkelijker af gaat. Als je er tijd voor wilt maken in je agenda en je hoofd. En als je een doel hebt, een plan om ook echt iets aan je video’s te hebben, zakelijk.

Dan is het iets voor jou.

Je hoeft er niet allerlei spullen voor aan te schaffen

Je werkt met wat je hebt, tot je iets anders nodig hebt.

Als je twijfelt en/of meer wilt weten, bel me. Dan denk ik met je mee. Of klik op de knop om een afspraak met me te maken, dan bel ik jou. Ik spreek je dan!