Een training om je video’s op Youtube een boost te geven door middel van de juiste settings, het weten en toepassen van de juiste zoektermen en SEO speciaal voor Youtube.

Resultaat; kijkers, abonnees en video’s die, hoe oud ze ook zijn, goed gevonden blijven worden. Daardoor krijg je een blijvende stroom van nieuwe volgers en klanten ook zonder dat je steeds nieuwe video’s maakt.

Een halve dag op locatie in Leusden.

Investering: €195,- excl btw.

John bekijkt van tevoren jouw Youtube-kanaal zodat hij gericht advies kan geven.

Het begon met een mailtje:

John had mijn video’s gezien op Linkedin. Hij schreef me dit:

“Jouw video’s zouden het veel beter kunnen doen. Ik zit 10 jaar op YouTube en ken de ins-en outs inmiddels wel hoe je video’s beter kunt optimaliseren. Anders zou elke video dood gaan bloeden en dat is zonde van al dat harde werk.”

Youtube en ik, wij zijn tot nu toe geen vrienden geweest. De vlogs die ik maak als Videovakvrouw doen het goed op Social media. Ik krijg veel reacties. Maar ik schaamde me een beetje voor die Youtube-cijfers. Ik kocht allerlei boeken met tips, maar ik deed er niets mee.

Ik had weinig views, likes of reacties op YouTube. Geldt dat ook voor jou?

Wel leuke video’s maar niemand die jouw bedrijf vindt via YouTube? En al die boeken en video’s met tips, vind jij dat ook teveel gedoe? Dan snappen wij elkaar. Alleen: ik vind goede video’s maken best hard werken. Dan wil ik ook dat ze gezien worden. Meer dan die  paar dagen op Linkedin.

 Tijd om te werken aan je vindbaarheid op YouTube, zodat ook je oude video’s voor je blijven werken

Ik kreeg tips van John Edens, de YouTubende schilder, (check zijn Youtube-kanaal) en ik zag het meteen terug.

Ik wist het meteen: hij kan jou ook helpen

Beter dan ik dat kan. Daarom werken we samen. John komt naar Leusden om een training te geven over YouTube en hoe je je video’s goed laat scoren daar. Zodat je nog meer kijkers krijgt voor je video’s, je bestaande video’s nieuw leven inblaast en ook daar weer je doelgroep mee gaat bereiken.

John Edens heeft een schildersbedrijf en met zijn schildertips bereikt hij duizenden mensen. Als jij op YouTube schildertips zoekt dan kom je hem tegen met zijn ADIOS logo. Hij wordt gevraagd voor schildersklussen door het hele land omdat hij zo goed gevonden wordt op YouTube.

John deelt graag zijn kennis over goed scoren op YouTube en op Google

met andere ondernemers die ook graag willen dat hun video’s meer mensen bereiken. En ik werk graag met hem samen.

Een andere training dan anders dus: niet over hoe je zelf de beste video’s maakt, maar over de fase daarna, hoe de video’s die jij maakt voor je bedrijf meer views en kijktijd kunnen genereren.

Jij kunt er bij zijn:

TIPS EN TRICKS VOOR EEN BETER BEREIK MET JE YOUTUBE VIDEO’S

Datum: volgt zo spoedig mogelijk.
Locatie: Erf de Burgwal – Leusden

Dit is wat we gaan doen:

 • Hoe je onderwerpen vindt voor je video’s die het meest gezocht worden door mensen.
 • Het algoritme van YouTube en hoe je daar op in kunt spelen.
 • De rol van de thumbnail: wat je wel of juist niet erop moet zetten zodat YouTube je gaat promoten of juist gaat blokkeren.
 • Wat belangrijk is bij het schrijven van je “titels, omschrijving en tags” om gevonden te worden door de zoekmachine van Google en YouTube.
 • Hoe je aansluit met jouw video bij een populaire video in jouw genre of je concurrent.
 • Tips over handige gratis tools die je kunt gebruiken om je video`s beter te optimaliseren.
 • John heeft voor de training gekeken naar jouw Youtube kanaal zodat hij precies weet wat jij zou kunnen verbeteren.
 • En natuurlijk is er tijd voor vragen

Is deze training voor jou?

Je moet er bij zijn als je vindt dat je video’s die je maakt veel meer kijkers verdienen. Als je bedrijf toe is aan meer bereik en meer klanten.

Als je alles wilt doen wat nodig is om uit video te halen wat er in zit en geen kansen laten liggen.

 • De training is voor wie video’s heeft én een YouTube-kanaal, maar nog niet genoeg weet of gedaan heeft om dat kanaal te optimaliseren.
 • Voor als je de video’s van collega’s en concurrenten veel views ziet hebben en je eigen veel te weinig.
 • Voor als je geen stapel boeken en online info door wilt worstelen maar in 1 ochtend van een man met ervaring uit de praktijk wilt leren wat wel werkt en wat niet.

Voor wie is het niet?

 • Deze cursus is niet voor jou, als je 1 keer in het jaar een video plaatst op YouTube.
 • Als je bij elke video al ruim 1000 views hebt.
 • Als je zelf al uren spendeert op YouTube om te leren hoe je, jouw video`s nog beter kunt optimaliseren.

Belangrijk:

 • Wat je leert kun je meteen toepassen.
 • Je krijgt een hand-out met de belangrijkste punten en linkjes naar handige tools die besproken worden in de cursus, zodat je de juiste websites hebt.

Wie is John?

John Edens is sinds 2005 eigenaar van schildersbedrijf Edens en heeft ruim 10 jaar social media ervaring. Hij is begonnen vanuit niets en heeft daarin de weg van social media gekozen om zijn bedrijf goed op de kaart te brengen. Binnen een half jaar was zijn website van pagina 20 naar pagina 1 in Google gestegen met de term “schildersbedrijf Apeldoorn”.

Inmiddels is niet alleen zijn schildersbedrijf goed op de kaart gezet, maar heeft hij met zijn YouTube-kanaal ook de nodige sponsordeals met grote partijen uit de verfindustrie. Hij deelt graag zijn technieken en ervaringen op social media, die toegepast kunnen worden in iedere branche.

Wie is De Videovakvrouw?

Elisabeth Griffioen is de Videovakvrouw sinds 2013. Ze bouwde als alleenstaand moeder in korte tijd een videoproductiebedrijf op door zelf voor de camera videotips te delen. Ze leert nu ondernemers en organisaties hoe ze zichzelf met video kunnen laten zien als de experts en vakmensen die ze zijn, met video’s die impact hebben. Er ontbrak nog maar 1 ding aan haar geluk: succes op Youtube. Gelukkig komt ook dat nu helemaal goed.