Claim je Plek met Video in 4 Maanden

Binnen 4 maanden kan jij ook klanten krijgen door de filmpjes die je maakt

Ook al weet je nu nog niets van video.
En ook al vind je het nu nog eng.

Als jij video links laat liggen, laten je klanten jou links liggen. In Claim Je Plek Met Video leer je in slechts 4 maanden super effectieve filmpjes maken waardoor je klanten zeggen: met die ondernemer wil ik in zee.

Zo lang je jezelf verstopt wordt het nooit wat met je bedrijf.

Jouw bedrijf kan alleen bestaan als het zichtbaar is. En je doelgroep moet weten waarom ze voor JOU moet kiezen, en niet voor je collega c.q. concurrent.

Gelukkig is jouw bedrijf is uniek. Weet je waarom? Omdat de mens erachter – jij dus – 100% uniek is. Jij bent de grootste reden dat klanten voor jouw bedrijf kiezen.

Maar het lukt vaak niet om dat goed te laten zien. Valse bescheidenheid of echte verlegenheid, camera-angst en niet meteen weten hoe of wat zitten je in de weg.

Anderen kunnen het meteen, zo lijkt het

Precies: zo lijkt het. Ook die ondernemers hebben het moeten leren. Video’s maken is eigenlijk heel makkelijk (dat zeg jij ook over 4 maanden). Toch moet je het leren. Zowel qua techniek als marketing.

Video’s maken is dé skill van deze tijd die je als ondernemer moet beheersen. En dat kan ook prima. Je hebt je eigen tv-studio namelijk al in handen: met je eigen smartphone kan je video’s opnemen, monteren en online zetten.

Zonder online bereik ben je kwetsbaar met je bedrijf

Iedereen is online. Om te kopen. Om info te checken. Om zaken te doen. Dus als jij online onzichtbaar bent, kan niemand jou vinden. Dan kloppen ze aan bij een ondernemer die online z’n zaakjes wél op orde heeft.

Mond-tot-mondreclame is natuurlijk een heel goeie. Maar die kan zomaar verstommen. Of je hoort opeens niets meer van je vaste klanten. Als je pas op dat moment begint met (video)marketing ben je te laat. Dan duurt het nog maanden voordat je inkomsten weer opbloeien.

Begin er dus NU mee. En doe het niet alleen voor de korte termijn. Kijk verder, en doe het voor volgend jaar, en alle jaren daarna. Dat kan je prima zelf – mits je weet wát te doen.

Gooi geen tijd en energie in de zwarte gaten van social media

Eerlijk: heb jij zin om elke dag steeds weer van die leuke socialmediaposts te maken en te plaatsen op een platform waar je berichten soms al na 24 uur door niemand meer gezien worden?

Al die Instagram stories en LinkedIn posts werken maar heel kort en hebben een beperkt bereik. Je moet dus altijd paraat blijven. Want als je niets post, zak je in no-time weg uit het geheugen van je doelgroep.

Het effect van video is zo oud als de mensheid: we kiezen altijd makkelijker voor wie we kennen. Dus als je ervoor zorgt dat tientallen of zelfs duizenden mensen je kennen via je video’s, verzeker je jezelf van bereik én inkomsten – als je het maar goed doet.