Ik maakte mijn eerste video in de jaren ’90.

Eerst als student (ik won er een landelijke prijs mee, de Gouden Vlam), later maakte ik televisieprogramma’s voor alle landelijke zenders, als regisseur, verslaggever en eindredacteur. Sinds 2012 maak ik video’s voor én met ondernemers die gezien willen worden door hun doelgroep, als expert en als mens. Een aantal voorbeelden daarvan vind je hier.

Met afscheidsfotograaf Gerda Wesselius maakte ik een video waarin ze uitlegt wat haar werk inhoudt:

Met Hanneke van Stigt Thans nam ik een voorstelvideo op voor op haar site.

Kitty Kilian van De Blogacademie wilde heel lang geen video. Maar die kwam er toch, en ze krijgt er vaak over te horen dat mensen een duidelijk idee hebben van wie ze is voordat ze contact met haar opnemen. Hilde Backus is opleider van wandelcoaches, een post-HBO-opleiding die in Nederland en België gevolgd kan worden. Ze liet mijn een video maken waarin ze meer uitlegt over de opleiding, al jaren geleden en het is nog steeds een veel bekeken video: We maakten ook een serie over het effect van natuur op mensen, waarbij Hilde in gesprek ging met Agnes van den Berg Dit is één van die video’s: Carolijn Roelofs startte als coach met een nieuw product: coaching aan zee, in haar geliefde Zeeland. Ze wilde het meteen goed neerzetten en maakte met mij een serie video’s onder andere een video voor op haar homepage.

Doret Schulkes laat graag haar werk als interieur-architect voor haar spreken: ze ontwerpt prachtige interieurs. Toch zag zij ook dat het laten zien van het gezicht achter het ontwerp belangrijk is om verbinding te maken met haar toekomstige klanten. Je vindt de video die ik met haar maakte dan ook op haar homepage:

Pauline le Rutte leert mensen die moeten presenteren zo’n goed verhaal te maken dat het publiek in beweging komt. “Als je dat niet goed doet kun je net zo goed een word-documentje rondsturen” vindt ze. Wié het verhaal houdt doet er ook toe. Daarom heeft ze ook een eigen video:

Voor een ondernemersplatform maakte ik een serie korte krachtige videostatements. Ook Hans Janssen nam plaats voor de camera:

Petra van Vliet heeft een misse: meer liefde. Ze maakte met mij deze video:

Harma Zijgers zorgt dat de communicatie in bouwprojecten, dé oorzaak dat er vertraging, conflicten en misverstanden, soepel verloopt. Gevolg; tevreden bewoners. Ze legt het uit in deze video:

Video voor coach Maaike van Son (studio-productie)

Video voor Plastic Soup Foundation;

Deze video’s zijn enkele van de vele video’s die ik maakte in de afgelopen 10 jaar. Ze kwamen tot stand na intensief overleg, scripten en voorbereiding, daarna opnames die vaak meerder uren in beslag namen en montage van ook nog eens gemiddeld een dag per video. Wil je meer weten, laat me dat dan weten via de contactpagina.