Je had me misschien al wel doorzien. Maar mogelijk niet, dus ik kom er nu rond voor uit:

Ik ben niet zo vlot als ik lijk

Praten vind ik leuk, en zwijgen soms nog leuker. Toen ik net begon met ondernemen vond ik het netwerken het engste. Met vreemde mensen praten deed ik liever niet. Zeker niet met een zakelijk doel.

Inmiddels ben ik redelijk bijgetrokken

Maar de resten van mijn kluizenaarsneigingen zijn nog wel zichtbaar. Zo was ik tot voor kort nergens lid van. Niet van een mastermind, en zeker niet van een netwerkclub.

Inmiddels van twee. Maar dat was na deze avond:

25 september, 2 of 5 oktober ben je welkom om de Videostart-workshop: een dagdeel om op een mooie plek en in goed gezelschap een echt begin te maken met video. Je krijgt les (o.a. die 7 punten uit het filmpje) en je gaat oefenen. Je leert superveel in 1 dagdeel en gaat naar huis met een plan.

Kom je ook?

De knop hier onder brengt je bij de info- en inschrijfpagina.