Handig lampje op je laptop bij je webinar en Zoommeeting

Licht kan je maken of breken. In deze video een flatterend lampje, zodat je er goed uitziet tijdens je webinars, zoomgesprekken en video-opnames: Ik was toe aan een nieuw lampje omdat ik deze AUW echt helemaal zat ben, en toen vond ik deze: de Logitech Litra Glow.

Hier licht ik het lampje toe:


Ga ook video’s bedenken en maken voor je bedrijf. Kom naar de workshop

Een halve dag, op een fijne locatie in het midden des lands.
Ik leer je hoe je de beginnersfouten vermijdt, hoe je je eigen video-serie ontwikkelt (om 1 video écht te weinig is) en je gaat een video opnemen. Omdat je er dan pas echt doorheen bent. Kun je na de workshop zó de wereld in met je video’s:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *