Locatie is alles. Waar je ook bent

Sommige mensen gaan ervoor. Die werken locatie-onafhankelijk

Met de laptop bij het zwembad, de wasmand of in de dierentuin. Of thuis natuurlijk. Dat is voor montage mijn allerbeste locatie. En voortaan ook de enige, want dat gesleep met kratten en hardiscs en muizen en pennen, dat is aan mij niet besteed.

En locatie-onafhankelijk filmen? Haha. je locatie en dus achtergrond is zo ongeveer de allerbelangrijkste keuze die je moet maken voor je filmpje. Het is bepalend voor de sfeer, voor het licht, voor de boodschap die je overbrengt.

Gelukkig mag ik steeds op mooie en steeds op andere locaties filmen. Soms dichtbij, maar soms ook ver weg.

Ik kom nog eens ergens. Hoe dat komt?

optie 1. Mijn vakwerk

optie 2. Mijn marketing

optie 3. Een combinatie van beide.

Ik neig naar optie 3. Maar het zou ook optie 2 kunnen zijn. Vakwerk is een gegeven, Maar dat is meestal niet wat de keuze bepaalt.

Inschrijven? Kan hier

p.s. dit filmpje kon gemonteerd worden dankzij Coolblue, van wie ik gelukkig een nieuwe pen binnen 24 uur kon laten bezorgen

4 replies
  1. Veronique
    Veronique says:

    De Videovakvrouw goes international; yes! Enneh, die mails van jou zijn helemaal niet irritant, ik leer iedere keer van de tips die je geeft. Succes met de cursus!

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *