Een training om je video’s op Youtube een boost te geven. Zodat jouw toekomstige klant je vindt via YouTube én Google en je video’s niet op 6 views blijven steken. En jij dagelijks nieuwe abonnees op je kanaal kunt verwelkomen.

Resultaat; kijkers, abonnees en video’s die, hoe oud ze ook zijn, goed gevonden blijven worden.

Daardoor krijg je een blijvende stroom van nieuwe volgers en klanten ook zonder dat je steeds nieuwe video’s maakt. Deze training geven we live, op dinsdag 23  april van 9.30 tot 12.30 op een mooie locatie in Leusden. VEREIST: Je hebt je YouTube-kanaal op orde en weet hoe je video’s moet uploaden etc. Deze training is geen basis maar een verdieping. Heb je nog weinig met YouTube gedaan, kijk dan hier. Investering: €197,- excl btw.

Het begon met een mailtje:

John had mijn video’s gezien op Linkedin. Hij schreef me dit:

“Jouw video’s zouden het veel beter kunnen doen. Ik zit 10 jaar op YouTube en ken de ins-en outs inmiddels wel hoe je video’s beter kunt optimaliseren. Anders zou elke video dood gaan bloeden en dat is zonde van al dat harde werk.”

Sinds ik de tips van John Edens toepas groeit mijn YouTube-kanaal als kool. Vanaf de eerste video die ik volgens zijn tips plaatste. En nu heb ik meer dan 5200 abonnees en kennen veel meer mensen mij dan ik hen! Vaak hoef ik me helemaal niet meer voor te stellen als ik op een bijeenkomst met ondernemers ben.

Ik had wél goede video’s op YouTube, maar niet veel views, likes of reacties. Geldt dat ook voor jou?

Wel leuke video’s maar te weinig views, abonnees, nieuwe klanten via YouTube? En al die boeken en video’s met tips, vind jij dat ook teveel gedoe? Dan snappen wij elkaar. Alleen: ik vind goede video’s maken best hard werken. Dan wil ik ook dat ze gezien worden. Meer dan die paar dagen op Linkedin.

 Tijd om te werken aan je vindbaarheid op YouTube, zodat ook je oude video’s voor je blijven werken

Ik kreeg tips van John Edens, de YouTubende schilder, (check zijn Youtube-kanaal) en ik zag het meteen terug.

Ik wist het meteen: hij kan jou ook helpen

Beter dan ik dat kan. Daarom werken we samen. John geeft een training waarin hij jou leert hoe je met de juiste thumbnails, titels en omschrijvingen meer views en kijktijd krijgt. En hoe je zorgt dat je kijker zich abonneert op jouw kanaal (dat gaat verder dan gewoon vragen).

John Edens heeft een schildersbedrijf en met zijn schildertips bereikt hij duizenden mensen. Als jij op YouTube schildertips zoekt dan kom je hem tegen met zijn ADIOS logo. Hij wordt gevraagd voor schildersklussen door het hele land omdat hij zo goed gevonden wordt op YouTube.

John’s eigen YouTube-kanaal groeit als kool, maar begon ook ooit met niets. Door volhouden, steeds blijven leren en uitproberen verdient hij nu op meerdere manieren geld met zijn video’s.

Andere doelgroep dan jij. En toch werken zijn trucs en technieken ook voor jou

Jij kunt er bij zijn:

Groeien op YouTube

voor ondernemers die al een YouTube-kanaal hebben en hard willen groeien

Datum: 23 april 2024

Tijd: 09.30u tot 12.30u

Inloop vanaf 9.00u

Locatie: Erf de Burgwal, Leusden

Dit is wat we gaan doen:

 • In deze training leer je de betere psychologische trucs om je kijker binnen te halen en vast te houden
 • Onweerstaanbare titels – zo maak je die
 • De beste thumbnails waar iedereen op klikt
 • Hoe je kijkers verleidt om zich te abonneren op je kanaal (en niet na 1 video door te klikken naar iets anders)
 • En natuurlijk is er tijd voor vragen

Is deze training voor jou?

Je moet er bij zijn als je vindt dat je video’s die je maakt veel meer kijkers verdienen. Als je bedrijf toe is aan meer bereik en meer klanten.

Als je alles wilt doen wat nodig is om uit video te halen wat er in zit en geen kansen laten liggen.

 • De training is voor wie video’s heeft én een YouTube-kanaal, maar nog niet genoeg weet of gedaan heeft om dat kanaal te optimaliseren.
 • Voor als je de video’s van collega’s en concurrenten veel views ziet hebben en je eigen veel te weinig.
 • Voor als je geen stapel boeken en online info door wilt worstelen maar in 1 ochtend van een man met ervaring uit de praktijk wilt leren wat wel werkt en wat niet.

Voor wie is het niet?

 • Deze cursus is niet voor jou, als je geen trek hebt in nieuwe volgers, abonnees en klanten
 • Als je denkt dat een video op YouTube vanzelf viraal gaat

Belangrijk:

 • Wat je leert kun je meteen toepassen.
 • Je krijgt een hand-out met de belangrijkste punten en linkjes naar handige tools die besproken worden in de cursus, zodat je de juiste websites hebt.

Wie is John?

John Edens is sinds 2005 eigenaar van schildersbedrijf Edens en heeft ruim 10 jaar social media ervaring. Hij is begonnen vanuit niets en heeft daarin de weg van social media gekozen om zijn bedrijf goed op de kaart te brengen. Binnen een half jaar was zijn website van pagina 20 naar pagina 1 in Google gestegen met de term “schildersbedrijf Apeldoorn”.

Inmiddels is niet alleen zijn schildersbedrijf goed op de kaart gezet, maar heeft hij met zijn YouTube-kanaal ook de nodige sponsordeals met grote partijen uit de verfindustrie. Hij deelt graag zijn technieken en ervaringen op social media, die toegepast kunnen worden in iedere branche.

Wie is De Videovakvrouw?

Elisabeth Griffioen is de Videovakvrouw sinds 2013. Ze bouwde als alleenstaand moeder in korte tijd een videoproductiebedrijf op door zelf voor de camera videotips te delen. Ze leert nu ondernemers en organisaties hoe ze zichzelf met video kunnen laten zien als de experts en vakmensen die ze zijn, met video’s die impact hebben. Er ontbrak nog maar 1 ding aan haar geluk: succes op Youtube. Gelukkig komt ook dat nu helemaal goed.