KerstVideoChallenge: vrede op aarde én een kadootje voor jouw klanten (dat je weinig energie kost) en jij krijgt mijn nieuwe boek


In 7 dagen een video met het betere kerstgevoel waarmee jij weer helemaal top of mind wordt bij je klanten (al is het maar om dat cadeautje).

Je kunt meteen beginnen met de eerste lessen van De Kerstvideoweek


en je krijgt een héél handig boek cadeau:

Nieuw jaar. nieuwe ronde. nieuwe kansen.

Lekker jaartje was het wel. Mwah.

Soms kan je beter niet verder kijken dan je neus lang is.

Eén lichtpuntje: volgend jaar kan het alleen maar beter worden

Als je de schouders eronder zet, natuurlijk

En de wereld begint te verbeteren vanuit jezelf.

Want jij doet mooi werk, waar je klanten gelukkig van worden. En jij wéét dingen, waar je klanten zich beter door voelen. Het is dé tijd om daarmee uit de kast te komen.

Laat juist nú van je horen, bij je klanten, je volgers en al je andere contacten.

We zitten allemaal in hetzelfde onzekere schuitje. We hebben allemaal te maken met onzekerheid en dingen die we niet leuk vinden. Daarom is het extra fijn als jij wél met iets leuks komt.

Geven is het nieuwe krijgen

Daarom doe je in je kerstvideo niet alleen de beste wensen maar geef je ook iets weg. Letterlijk. Wordt iedereen blijer én beter van, en jij zeker!

Geef iets dat je kijkers en volgers waardevol vinden. Snippertje van je kennis. Uurtje van je aandacht. Nuttig e-book. Misschien als prijsvraag? Of een cadeau voor de 100ste reactie?

(In de challenge leer je hoe je dat doet: niet teveel weggeven, maar wel precies genoeg om je kijker nieuwsgierig en hebberig te maken.

Je bepaalt natuurlijk zelf wat je weggeeft.

Zolang het recht uit jouw hart komt, raak je de kijker ook recht in z’n hart. Zo’n kerstwens is altijd welkom. Zeker als je er ook nog dat kadootje bij doet!

Zo’n kerstvideo werkt omdat je iets leuks komt brengen en niets komt halen – behalve contact. En omdat je laat zien dat je graag moeite doet voor je klanten. Dat je graag iets aardigs tegen ze wil zeggen. Wie wil er nou niet positief benaderd worden?


Met een persoonlijke videoboodschap plus cadeau steek jij je klanten een oprecht kersthart onder de riem (en vertel je ze tussen neus en lippen door waar jij ze mee kan helpen).

Plus: Kerstkaarten sturen kost je zo een paar honderd euro, en dan moet je die kerstzegels ook nog zelf plakken. Ha, je hebt toch zeker wel wat beters te doen?!

 

Ik weet wat je denkt. Het wordt vast niks

Maar in alle vorige challenges bleek:

Echt IEDEREEN kan een leuk filmpje maken. JIJ OOK. Zonder of mét nepsneeuw.

Je hoeft alleen maar 100% jezelf te zijn.

Het werkt zelfs als je nog geen enkele ervaring met filmen hebt. Je kerstvideo hoeft niet 100% perfect te zijn. Wel 100% gemeend.

In de Kerstvideoweek krijg je een stappenplan en alle instructies die je nodig hebt

Alweer de 5de editie van de Kerstvideoweek. Deed je eerder mee? Geen probleem. Ik heb een nieuw voorbeeldscript en nieuwe filmpjes gemaakt en geef ook weer andere tips. Gebleven is natuurlijk de warme, gezellige en ondersteunende Facebookgroep, vol met welwillende fans en cheerleaders.

Dit is een online videocursus (met live Q&A’s en een levendige FB-groep) waarmee je in 7 simpele stappen leert hoe je zelf een persoonlijke én zakelijke videoboodschap maakt en verstuurt naar je klanten, toekomstige klanten (en iedereen die je iets moois wil toewensen).  Een investering in jouw succes in 2024.

Een lage investering. Want omdat het bijna kerst is, geef ik graag mijn kennis aan je weg. Laat je zo’n video maken, dan kost dat je zeker €1250.

Geef je op en doe mee voor € 39,95 excl. btw en je krijgt het gloednieuwe boek

Ontspannen groeien als ondernemer met video marketing

(twv €15) van me cadeau***

*** Mijn nieuwe boek is de 2.0 versie van “Videomarketing Het Grote bij-de-hand-boek” dat uitkwam in 2020 en niet meer verkrijgbaar is (want op).

Ben jij al in bezit van dat boek (het boek met het zwarte kaft met oranje vlak met letters)?  Dan weet ik het goed gemaakt: jij krijgt een korting van 12,50 op het deelnamegeld. Maar alleen als je me een foto stuurt van jou én dat boek. Niet voor publicatie – je hoeft dus niet eerst je haar te kammen. Ik wil het alleen zeker weten. Mail je foto van jou én dat boek naar info@devideovakvrouw.nl en ik stuur de link om je aan te melden met korting

Dit zeiden ondernemers die vorige jaren meededen aan de Kerstvideoweek:

Janny (deelnemer 2023)

Van de week kregen wij een compliment van een cliënt die media trainingen geeft, aan Eva Jinek bijvoorbeeld. Ze dacht dat ik de video uitbesteed had, ik vertelde dat ik een cursus had gevolgd. Haar reactie: dat moet wel, het zag er zeer goed uit.


Susanne (deelnemer 2023)

“Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden om op te nemen en te monteren, en hoe makkelijk het eigenlijk is 🤩. En ook ik heb mijn perfectionisme aan de kant geschoven, en dat is eigenlijk ook helemaal prima!”


Karin (deelnemer 2023)

Gister gefilmd, vandaag gemonteerd (wat een leuk werk! had niet gedacht dat ik dat met zoveel plezier en creativiteit zou doen). En ge-upload en met tags en de hele mikmak (geloof ik). Ben er eigenlijk best blij mee.


Lity (deelnemer 2023)

Whaaaa, net op Facebook gezet en mijn website. Na 5 minuten eerste gratis weggever inschrijving en na 10 minuten 2 boeken verkocht!!!!!!!


Yvonne (deelnemer 2020)

“ik ben heel blij met de praktische en technische tips om een meer profi video te kunnen maken (licht, microfoon, in camera kijken, script schrijven, editten)”


Jacqueline (deelnemer 2020)

“Ik geloof graag dat een videoboodschap meer effect heeft dan een ‘gewone kaart of mail. Wat een mooie resultaten zie ik al voorbijkomen in de groep”


Petra (deelnemer 2021)

heel trots op het eindresultaat. Een super goede oefening voor mijn volgende video’s.


Astrid (deelnemer 2022)

Bij mij staat de kerstvideo op 1 van best bekeken video’s!


Olga (deelnemer 2021)

Het enthousiasme en energie die uitgaat van de Facebookgroep is onvervangbaar. Aan alle kanten support en ook vol ideeën voor je eigen video.


Jeanette (deelnemer 2021)

Ik heb ontdekt dat het me veel voldoening geeft: zowel het creëren als het feit dat ik iets weggeef waar mensen iets aan hebben.


Elvira (deelnemer 2021)

Maar ik heb er weer veel van opgestoken en dat neem ik mee naar het nieuwe jaar, ook buiten de Kerst om is het videomaken mogelijk 😉


Evelien (deelnemer 2022)

De video is al 195 keer bekeken. Ook al veel inschrijvingen binnen voor mijn webinar!


Kerstin (deelnemer 2022)

Mijn video wordt goed bekeken en ik krijg veel positieve reacties… het best bekeken en reacties op LinkedIn.

Lot (deelnemer 2023)

Veel geleerd, veel drempels die ik over moest. Het is gelukt en ik heb hem gisteren gedeeld op sociale media en al complimenten ontvangen. Dank voor deze week!


Carina (deelnemer 2023)

Dankzij de duidelijke stappen en planning, komt het tot een mooie video. Het uitstelgedrag krijgt zo geen kans!


Linda (deelnemer 2023)

Elisabeth, heel veel dank voor deze ontzettend leuke en leerzame videoweek. Ik geef me hierbij al op voor volgend jaar!


Jeanette (deelnemer 2023)

Dankjewel Elisabeth Griffioen voor deze fantastische kerstvideoweek 2023. Weer veel geleerd. en het resultaat kun je zien.


Erik (deelnemer 2023)

Het script vond ik door je vragen gemakkelijk te schrijven en de video opname in stukjes opnemen een verademing en topidee.


Olga (deelnemer 2020)

“Het werken met een script was voor mij nieuw. Er zaten ook veel handige tips & tricks in de kerstvideo week zodat ik voor het eerst een kerstboodschap heb gemaakt.”


Christie (deelnemer 2021)

“Heel snel een mooi resultaat en deze lessen zijn voor al mijn toekomstige video’s bruikbaar!”


Jacqie (deelnemer 2022)

“Hij: ‘welk bedrijf heb je ingehuurd voor dat filmpje van je?’
Ik: ‘Bedrijf? Wat bedoel je? Ik heb ‘m zelf gemaakt!’
Hij: ‘dat meen je! Ik vind ‘m echt goed!’

 


Olga (deelnemer 2021)

Meedoen aan de Q&A’s geeft extra inspiratie en energie. Ze zijn goed getimed en vol informatie.


Jeanette (deelnemer 2021)

Het stap-voor-stap aan de hand genomen worden met de uitlegvideo’s, het enthousiasme van Elisabeth en de deelnemers in de Q&A sessies en de FB groep, én de deadline van kerst, hebben me enorm geholpen om nu ook echt die kerstvideo op mijn YouTube-kanaal te zetten!


Marijke (deelnemer 2023)


Jacobine (deelnemer 2020)

Wat is dit een fan-tas-tische training zeg: zo compleet en zo goed te volgen, ik heb genoten!


San (deelnemer 2022)

Mijn kerstvideo is mijn best bekeken video op YouTube in 1 dag. De afgelopen 24 uur is hij al 109 keer bekeken, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. Op mijn website staat de Vimeo-versie dus die telt daar nog niet eens in mee. Misschien is de conclusie: mensen zijn gek op cadeautjes ;). Ik ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.


Miranda (deelnemer 2022)

Mijn video doet het behoorlijk goed! Hij is op YouTube 217 keer bekeken (2de plek) en het cadeautje is al 713 keer gedownload.

Bonus

Wie meedoet aan de Kerstvideoweek 2023 krijgt ook een cadeau van mij: er komt namelijk een nieuw boek van me uit. Het is niet 100% nieuw, het is een nieuwe en verbeterde versie van Videomarketing – Het Grote Bij-de-hand-boek uit 2020.

Toen ik de nieuwe versie aanleverde bij de uitgever zei hij: het is nieuw genoeg voor een nieuwe titel én ISBN.

Heb jij Videomarketing Het Grote bij-de-hand-boek al in huis? Dan krijg je €12,50 korting op deze Kerstvideoweek. Als je me een selfie van jou met het boek (dat met de zwarte kaft) stuurt via info@devideovakvrouw.nl, krijg je van mij een speciale link om je aan te melden voor de Kerstvideoweek 2023.

Wil je de nieuwe versie van het boek wel hebben, meld je dan gewoon aan via deze pagina.


Dit boek (waar je anders €15 voor betaalt) krijg je van me cadeau als je je aanmeldt voor de Kerstvideoweek.

Handig ook voor ná de kerstvideoweek, in 2024, dan hoef je niet te stoppen met het maken van video’s maar pak je gewoon goed door.

Jouw Kerstvideo zal een goede video zijn – omdat ik je erbij help

Geen klassieke beginnersfouten. Mooi opgenomen. Inclusief een ijzersterke tekst, die jij prima kan uitspreken. En met een graphic die precies past bij de sfeer.

Trouwens: we hebben het wél over keiharde marketing hè. Het is niet alleen maar de zalige kerstgroeten en verder basta. Dus reclame voor je bedrijf zit er zeker in.

We hebben de kerstvideoweek al 4x eerder gedaan. Een deelnemer mailde dat ze met die ene video een opdracht kreeg van 15.000 euro. Weer iemand anders vond het sowieso al winst: in plaats van 500 euro uit te geven aan kerstkaarten en kerstzegels maakte ze 1 video voor al haar klanten. En die regeerden enthousiast! Een goede kerstvideo is dus niet alleen hartverwarmend maar ook heel erg effectieve marketing.

Voor slechts 39,95 euro ben je erbij.

Kerstkaarten sturen is echt heel veel werk, en behalve die kaarten moet je dan ook nog postzegels kopen en naar de brievenbus lopen! Dan die kerstvideo: die maak je lekker bij je kerstboom of in je eigen tuin.

 

Doe mee voor € 39,95 excl. btw en ontvang mijn boek ook in je brievenbus

In de Kerstvideoweek krijg je:


 • 7 keer een videoles in een kort en bondig filmpje.
 • Het superpraktische boek Ontspannen groeien als ondernemer met video marketing (t.w.v. €15) in je brievenbus
 • Tips voor professionele beelden die je met je eigen smartphone kan maken.
 • Links naar de handigste en voordeligste extra spullen zoals een microfoon en selfiestick of statief
 • Handleiding voor het zelf knippen en plakken met video op je smartphone en computer.
 • Je leert hoe je een mooi grafisch plaatje maakt om je videoboodschap mee te beginnen of eindigen.
 • Je houdt tot 1 april 2024 toegang tot alle lesmodules en downloads (kun je met Pasen wéér!).

Er is ook een Facebookgroep waardoor je weet dat je niet alleen bent in deze donkere dagen voor Kerstmis.
Integendeel. Iedereen denkt met elkaar mee en helpt elkaar, zodat jouw video nog beter wordt.

En de Videovakvrouw geeft 6 keer een live Q&A voor extra inspiratie en ideeën en ze beantwoordt al je vragen

Dit zijn de data en tijden:

(ik neem ze allemaal op en je kunt ze tot 1 april nog terugkijken):

Extra Q&A 21 december 20.00 uur!

 • Q&A 8 december om 11.15 uur
 • Q&A 1- ma 11 december 20 uur
 • Q&A 2- di 12 december 20 uur
 • Q&A 3- do 14 december 10 uur
 • Q&A 4- vr 15 december 10 uur
 • Q&A 5- ma 18 december 10 uur
 • Q&A 6- ma 18 december 20 uur
 • Deze zijn allemaal opgenomen en je kunt ze nog tot 1 april bekijken.

 

Doe mee voor € 39,95 excl. btw en breng wat blijdschap in de wereld

Wat zeggen ondernemers (jouw collega’s!?) die zich inschrijven voor de Kerstvideoweek?


 • "Dit is tenminste lekker luchtig, dan durf ik."
 • "De afgelopen jaren kostte het versturen van kerstkaarten me meer dan €500 euro, nu ben ik voor €40 klaar."
 • "Een video is persoonlijk, een kaart niet."
 • "Ik wil ook mijn toekomstige klanten bereiken en dat kan alleen via Social Media".
 • "Ik wil laten zien hoe enthousiast ik ben en dat past niet op een papiertje."

Geef je op en doe mee voor € 39,95 en bespaar tegelijk een hoop centen

Veelgestelde vragen:


Dit is voor ondernemers die snel meer klanten willen. Of een warme band met hun doelgroep. En voor communicatiemensen die met video willen of moeten werken en niet weten hoe. Ook goed voor wie niet van plan is alles zelf te doen.

Het begint op het moment dat je je inschrijft. Meteen na betaling ontvang je een inloglink en kun je bij de lessen die vanaf 8 december gepubliceerd werden. Stap voor stap doe je de opdrachten.  Je krijgt elke (werk)dag een mail met een link naar een nieuwe video die van jou een kleine actie vraagt. 7 kleine stapjes is samen 1 hele grote: je hebt dan een mooie effectieve video af! Vanaf 18 december is álle informatie beschikbaar.

De cursus blijft gewoon online staan. Je houdt er de beschikking over tot 1 april 2024. Je kunt dus ook als je er deze komende maand niet aan toe komt later gewoon mee aan de slag.

Het kost € 39,95 excl. btw.

Het kost je gemiddeld 20 minuten per les. En dan reken ik je opnames mee. Meer tijd hieraan besteden zal je trouwens ook meer opleveren. Net als het bijwonen van de Q&A’s. Maar het hoéft niet.

Van mij niet. Alles staat online op de Videovakvrouw Filmschool waar je een inlognaam en wachtwoord voor krijgt.

Een kerstvideo is feestelijk, mag grappig zijn en wijkt af van alle andere video’s die zakelijk gemaakt worden: de druk is niet hoog, maar het effect daardoor wel. Want een persoonlijke wens krijgen zo aan het eind van het jaar maakt meer indruk dan welke tip-video ook.

Daarmee geef je je héle doelgroep, en dus niet enkel de mensen die je toevallig tegenkomt, de kans om jou te ontdekken en je klant te worden. Deze video kan je naar je klanten en nieuwsbrieflezers sturen, en is ook welkom en effectief om op social media te plaatsen.