wegens groot succes herhaald

In 7 dagen een video vol met het betere kerstgevoel waarmee jij je klanten een warm hart onder de riem steekt.

De meningen vliegen je om de oren deze dagen

De een is heel erg vóór iets. De ander is juist tegen. Voor je het weet houd je zelf maar overal je mond over.

Ik zeg: niet doen.

Sterker nog, ik zeg:

Kont tegen de krib(be)

Jij bent toch zo’n eigenwijze ondernemer? Trek je eigen plan dan. En laat nu juist wél van je horen, bij je klanten, je volgers en al je andere contacten. Op een positieve manier, zonder voorbehoud, zonder filter.

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje vol onzekerheid en dingen die we niet leuk vinden. Daarom is het extra fijn als jij een eerlijk en persoonlijk geluid laat horen. 

Je bepaalt zelf aan wie je je video laat zien

Je hoeft je video niet met jan en alleman te delen. Kies ervoor om je video alleen aan bestaande klanten te sturen. Of alleen in bepaalde Facebook-groepen. Jij bent je eigen videobaas.

En geloof mij: als jij op video iets deelt dat recht uit je hart komt, kan je daar geen buil aan vallen. Een boodschap vol hoop geeft licht in deze donkere dagen voor kerst. Een kerstwens is altijd welkom.

Zo’n kerstvideo werkt omdat je iets leuks komt brengen en niets komt halen – behalve contact. En omdat je laat zien dat je graag moeite doet voor je klanten. Dat je graag iets aardigs tegen ze wil zeggen. Wie wil er nou niet veroverd worden?

Niets van je laten horen is geen optie

Zeker nu niet! Meer dan ooit is het belangrijk om je te laten zien. Om ervoor te zorgen dat iedereen weet dat jij (nog) in bedrijf bent. En dat je náást je klanten staat, ook (juist!) als het even tegenzit.

Want ook in 2022 zijn nieuwe klanten weer welkom bij je. En bestaande trouwens ook.

Met een persoonlijke videoboodschap steek jij je klanten een oprecht kersthart onder de riem steekt (en vertel je ze tussen neus en lippen door waar jij ze mee kan helpen).

Het hoéft niet met nepsneeuw en een lelijke kersttrui (mag wel)

Ik weet wat je denkt. Het wordt vast niks.

Maar het is echt zo: een kerstwens op video kan ook smaakvol, vriendelijk en 100% jou zijn.

Met glitters. Zonder glitters. Wat jij wil.

In de Kerstvideoweek krijg je een stappenplan en alle instructies die je nodig hebt

Alweer de 3de editie van de Kerstvideoweek. Deed je eerder mee? Je krijgt geen oude koek. Ik heb nieuwe filmpjes gemaakt en geef ook weer andere tips. Gebleven is natuurlijk de warme, gezellige en ondersteunende Facebookgroep, vol met welwillende fans en cheerleaders.

Dit is een online videocursus (met live Q&A’s en een levendige FB-groep) waarmee je in 7 simpele stappen leert hoe je zelf een persoonlijke én zakelijke videoboodschap maakt en verstuurt naar je klanten, toekomstige klanten (en iedereen die je iets moois wil toewensen).  Een investering in jouw succes in 2022.

Dit zeiden ondernemers die vorig jaar meededen aan de Kerstvideoweek:

Yvonne (deelnemer 2020)

“ik ben heel blij met de praktische en technische tips om een meer profi video te kunnen maken (licht, microfoon, in camera kijken, script schrijven, editten)”

Jacqueline (deelnemer 2020)

“Ik geloof graag dat een videoboodschap meer effect heeft dan een ‘gewone kaart of mail. Wat een mooie resultaten zie ik al voorbijkomen in de groep”

Marina (deelnemer 2019 en 2020)

“Ik heb nu gezien hoe leuk het is om een video te maken zodra je de basis van het voorbereiden, opnemen en monteren kent 😀”

Olga (deelnemer 2020)

“Het werken met een script was voor mij nieuw. Er zaten ook veel handige tips & tricks in de kerstvideo week zodat ik voor het eerst een kerstboodschap heb gemaakt.”

Bonus

Als je meedoet krijg je 1 van de allereerste exemplaren van mijn allernieuwste boek! Gedrukt en wel ploffen ze op je deurmat: 15 tips die je echt moet weten voordat je zélf video’s gaat maken. Over hoe je je verhaal zo opbouwt dat de kijker alsmaar meer wil weten, hoe je voor de camera staat alsof je het al jaren doet en hoe je slim gebruik maakt van de camera op je telefoon.

PS In verband met grote drukte bij Post NL kan het zijn dat het ploffen op je deurmat een tikkie langer duurt dan normaal gesproken.

PS2 De 2de druk van mijn vorige boek is bijna uitverkocht!

Jouw Kerstvideo zal een goede video zijn – Omdat ik je erbij help

Geen klassieke beginnersfouten. Mooi opgenomen. Inclusief een ijzersterke tekst, die jij prima kan uitspreken. En met een graphic die precies past bij de sfeer.

Trouwens: we hebben het wél over keiharde marketing hè. Het is niet alleen maar de zalige kerstgroeten en verder basta. Dus reclame voor je bedrijf zit er zeker in.

We hebben de kerstvideoweek al 2x eerder gedaan. Een van de deelnemers van vorig jaar mailde dat ze met die ene video een opdracht kreeg van 15.000 euro. Weer iemand anders vond het sowieso al winst: in plaats van 500 euro uit te geven aan kerstkaarten en kerstzegels maakte ze 1 video voor al haar klanten. En die regeerden enthousiast! Een goede kerstvideo is niet alleen hartverwarmend maar ook heel erg effectieve marketing.

Voor slechts 39,95 euro ben je erbij

Kerstkaarten sturen kost je zo een paar honderd euro’s, en dan moet je die kerstzegels ook nog zelf plakken 😉

Je krijgt dan ook de ‘Doe-het-zelf-gids Videomarketing – Voor online en offline ondernemers’ (verkoopprijs €15 en jij krijgt het gratis thuisgestuurd – past in je brievenbus!)

(Neem even contact op als je niet in Nederland of Belgie woont i.v.m. verhoogde portokosten – als het echt veel duurder is vraag ik je een extra bijdrage.)

In de Kerstvideoweek krijg je:

 • 7 keer een videoles in een kort en bondig filmpje.
 • Stappenplan voor een ijzersterk en hartveroverend verhaal dat indruk maakt op je kijker.
 • Tips voor professionele beelden die je met je eigen smartphone kan maken.
 • Links naar de handigste en voordeligste extra spullen zoals een microfoon en selfiestok of statief.
 • Handleiding voor het zelf knippen en plakken met video op je smartphone en computer.
 • Je leert hoe je een mooi grafisch plaatje maakt om je videoboodschap mee te beginnen of eindigen.
 • Je houdt tot 1 april  2022 toegang tot alle lesmodules en downloads (kun je met Pasen wéér!).

Er is ook een Facebookgroep waardoor je weet dat je niet alleen bent in deze donkere dagen voor Kerstmis.
Integendeel. Iedereen denkt met elkaar mee en helpt elkaar, zodat jouw video nog beter wordt.

En de Videovakvrouw geeft 7 keer een live Q&A voor al je extra vragen.

Complimenten voor mijn vorige boek:

Wat zeggen ondernemers (jouw collega’s!?) die zich inschrijven voor de Kerstvideoweek?

– “dit is tenminste lekker luchtig, dan durf ik .”

– “De afgelopen jaren kostte het versturen van kerstkaarten me meer dan €500 euro, nu ben ik voor €39,95 klaar.”

– “Een video is persoonlijk, een kaart niet”

– “ik wil ook mijn toekomstige klanten bereiken en dat kan alleen via Social Media”.

– ‘ik wil laten zien hoe enthousiast ik ben en dat past niet op een papiertje”

Of je nu van superkersterige sfeer houdt of juist niet: je kunt persoonlijk contact leggen met je doelgroep en tegelijk je bedrijf zichtbaar maken. Je beslist zelf hoe.

Als het maar met een video is.

Doe je mee?

De Kerstvideoweek begint zodra jij je inschrijft. Na 5 dagen is je video klaar. Honderden (duizenden) mensen ontmoeten jou nog vóór de feestdagen. Zodat ze in 2022 aan jou denken wanneer ze een specialist nodig hebben.

 • Stuur je klanten en volgers een persoonlijke kerstwens op video
 • Maak de video zelf (of laat je medewerkers het doen)
 • Leer hoe je je filmpje monteert
 • Krijg extra tips voor het delen en mailen van je video
 • Bespaar honderden euro’s – je hoeft géén kaarten meer te sturen
 • Laat zien dat je geeft om je doelgroep en je klanten

Zeker weten dat je overal bij kunt zijn? Dit zijn de tijden van de 7 (!) live online Q&A’s:

1. 10 december 10.00 uur
2. 14 december 10.00 uur
3. 15 december 10.00 uur
4. 15 december 19.30 uur
5. 16 december 10.00 uur
6. 20 december 10.00 uur
7. 20 december 19.30 uur

Veelgestelde vragen:

Voor wie is het?

Dit is voor ondernemers die snel meer klanten willen. Of een warme band met hun doelgroep. En voor communicatiemensen die met video willen of moeten werken en niet weten hoe. Ook goed voor wie niet van plan is alles zelf te doen.

Wanneer begint het?

Het begint op het moment dat je je inschrijft. Meteen na betaling ontvang je een inloglink en kun je bij de video’s die nu openbaar zijn. Stap voor stap doe je de opdrachten. Vanaf 20 december is álle informatie beschikbaar. Je krijgt elke (werk)dag een mail met een link naar een nieuwe video die van jou een kleine actie vraagt. 7 kleine stapjes  is samen 1 hele grote: je hebt dan een mooie effectieve video af!

Wat als ik geen tijd heb?

De cursus blijft gewoon online staan. Je houdt er de beschikking over tot 1 april 2022. Je kunt dus ook als je er deze komende maand niet aan toe komt later gewoon mee aan de slag.

Wat kost het?

Het kost € 39,95 excl. btw.

Hoeveel tijd kost het me?

Het kost je gemiddeld 20 minuten per dag. En dan reken ik je opnames mee. Meer tijd hieraan besteden zal je trouwens ook meer opleveren. Maar het hoéft niet.

Moet ik ergens naartoe?

Van mij niet. Alles staat online op de Videovakvrouw Filmschool waar je een inlognaam en wachtwoord voor krijgt.

Wat heb ik aan een kerstvideo?

Een kerstvideo is feestelijk, mag grappig zijn en wijkt af van alle andere video’s die zakelijk gemaakt worden: de druk is niet hoog, maar het effect daardoor wel. Want een persoonlijke wens krijgen zo aan het eind van het jaar maakt meer indruk dan wel tip-video ook.

Daarmee geef je je héle doelgroep, en dus niet enkel de mensen die je toevallig tegenkomt, de kans om jou te ontdekken en je klant te worden. Deze video kan je naar je klanten en nieuwsbrieflezers sturen, en is ook welkom en effectief om op social media te plaatsen.