Als (voormalig) Noorderling waardeer ik zwijgen vaak meer dan spreken

Ik ga graag voor goud.

Erno Hannink snapt dat best, en toch vroeg hij me voor zijn podcast. Erno maakte al een podcasts toen het in Nederland nog helemaal niet hip was. Toen bijna niemand het deed.

Daarom vond ik het leuk om in zijn podcast te verschijnen. We zaten bij mij thuis. Mijn kind was er ook (met een iPad) en mijn telefoon ging ook want mijn moeder wilde iets vragen. Maar verder ging het ongestoord over video. Over de struggles in de begintijd van mijn ondernemerschap. Over mijn eigen angst om voor de camera te stappen. Over mijn frustratie toen ik regisseur was van televisieprogramma’s. En over Thea Beckman en waarom het allemaal haar schuld is.

“Je gaat er zeker veel uit knippen” zei ik toen de opname gestopt was. “Nee hoor, helemaal niets!” zei Erno.

Dat was even slikken

Het is dus helemaal echt, ongepolijst en ongecensureerd, dit gesprek. Niet de korte versie die je in de video’s ziet. Wel weer veel tips en ideeën voor jouw video’s.

Luister maar:


Wil je echt beginnen met video, of doe je het al maar wil je betere resultaten? Kom naar deze training:

De Videobasics workshop. Daar leer je alles en je doet het ook meteen. En je krijgt van mij een suggestie voor jouw eigen videoserie:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *