Hoera!

Je hoeft nu nog even niets te doen. Ik verheug me op 17 juni, dan gaan we echt beginnen.

Tot die tijd: nog 1 vraag:

Wil je wel video’s maken, maar vind je het lastig om een goed verhaal te vertellen voor de camera? Je bent niet de enige.

Zelf vond ik het ook niet te doen, dat uit de losse pols vertellen voor de camera. Voor ik het wist ging mijn verhaal heel ergens anders over, zat ik veel te veel tips te geven of ik wist niet hoe ik moest afsluiten.  Dat werd dus een saai en lang verhaal, en dus geen video die mensen leuk vonden.

Mijn eigen methode om een video te maken helpt jou ook. En iedereen die het probeert merkt het: dit werkt

Met goede voorbereiding kun je wél in korte tijd een goede video opnemen, die je ook nog nauwelijks (of niet) hoeft de knippen en plakken.

Het beste hiervan: mensen vinden het een leuke video en ze blijven kijken tot het einde. Ze onthouden ook nog eens precies wat je zei, en wie jij bent.

Met mijn scripts, die jij alleen maar hoeft om te schrijven naar jouw boodschap en jouw doelgroep, wordt video’s opnemen een leuk klusje

In dit boek vind je 7 scripts die ik persoonlijk ontwikkeld en uitgebreid getest heb: ze leveren je superleuke video’s op die je toekomstige klant ervan overtuigen dat ze bij jou moeten zijn (en niet bij iemand anders).

Bestel dit boek en je kunt er snel mee aan de slag (je krijgt er ook uitgebreide voorbeelden bij)

Woon je buiten Nederland dan zijn de verzendkosten hoger, klik dan op de knop hieronder dan zie je de knop om het boek te bestellen inclusief verzendkosten naar elk land binnen Europa (€20)