Het is een ongelooflijk toeval, maar je zou je slag kunnen slaan met een toffe, nou ja, gewoon lekkere gadget. Want de prijs is 20% lager dan een tijdje geleden.

Maar héb je zo’n ding wel nodig, om te resultaat te halen uit je video’s?

Ik heb daar een mening over. En ook nog een andere mening. Gadgets zijn gewoon te fijn om niet even uit te proberen. Maar de beste gadget, en het enige waar je echt resultaat mee haalt, dat vertel ik je, na een dramatische plottwist in deze video.

Kijk maar (en houd je vast want het is een bumpy ride):

Dat ding is nu dus afgeprijsd

Ik kocht m drie maanden geleden, en ik noem die prijs in het filmpje. En wat denk je? 20% van de prijs af op dit moment!
Je vindt de Dji Osmo Mobile o.a. hier en hier.
Ze zijn er ook op vele andere plekken en van andere merken. Wie zoekt die vindt. Veel plezier, maar vooral met het bedenken van goede onderwerpen 🙂
17 antwoorden
 1. Wouter
  Wouter zegt:

  Ter ondersteuning is een gimbal best een handig hulpmiddel. Vooral tijdens interviews wil jezelf nog wel eens even op een aantekening kijken en beweegt je beeld toch. omdat je niet meer op je steady shot hoeft te letten kan je aandacht naar het onderwerp, naar je boodschap. Best handig dus, vooral voor de lage shots.

  Beantwoorden
 2. Eva
  Eva zegt:

  Aah, daar is ie! Ik heb een Flowmotion One besteld, maar die komt dus pas eind januari… Dat is dus weer mijn excuus om even geen filmpjes op te nemen. Ik trap echt in mijn eigen smoezen, want inderdaad: het gaat om je verhaal!

  Beantwoorden
 3. Vera
  Vera zegt:

  Hi Elisabeth, leuk, ik heb er ook één! Erg leuk om mee te filmen. Kwam er alleen achter dat mijn net aangeschafte dasspeldmicrofoon niet in mijn telefoon kan (samsung s6) als deze in de gimbal geschoven zit… suf.
  Dit is mijn recente vlogje, helemaal opgenomen met de gimbal en dus met de microfoon van m’n mobiel. En ik probeerde het te houden bij één tip (hoewel ik ook meteen weer twee valkuilen noemde…).
  Feedback is zeer welkom.

  https://platform.vixyvideo.com/tiny/5hjjj

  Hartelijke groet,
  Vera

  Beantwoorden
 4. Carina
  Carina zegt:

  Ziet er inderdaad heel gaaf en betaalbaar uit, toch ben ik ook altijd trots als een filmpje lukt zonder gave gadgets dus daar houd ik nog even aan vast.

  Bedankt voor je leuke filmpjes. Je bent echt onwijs leuk om te volgen!!

  Beantwoorden
 5. Annemiek
  Annemiek zegt:

  Mooi gadget, zeker omdat ik buiten zowel mezelf wil laten zien, en ook waar ik naar kijk! Tot nu toe was dat zoeken naar de beste manier ( of zelf bewegen of verschillende shots aan elkaar plakken). Mooie aanleiding ook om weer te gaan filmen, dus dank je wel weer voor je tips!

  Beantwoorden
 6. Evelien Stadt
  Evelien Stadt zegt:

  Ik zou het heel graag willen uitproberen, of dit handig is als je horizontaal moet filmen bij het maken van tekeningen en vervolgens weer zelf in beeld komt in de camera iets over het tekenen te vertellen. Dan moet ik steeds van camerastand wisselen. Dus mocht er in stad Groningen e.o. iemand zijn waarbij ik het mag uitproberen, graag!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *