Het is een ongelooflijk toeval, maar je zou je slag kunnen slaan met een toffe, nou ja, gewoon lekkere gadget. Want de prijs is 20% lager dan een tijdje geleden.

Maar héb je zo’n ding wel nodig, om te resultaat te halen uit je video’s?

Ik heb daar een mening over. En ook nog een andere mening. Gadgets zijn gewoon te fijn om niet even uit te proberen. Maar de beste gadget, en het enige waar je echt resultaat mee haalt, dat vertel ik je, na een dramatische plottwist in deze video.

Kijk maar (en houd je vast want het is een bumpy ride):

Dat ding is nu dus afgeprijsd

Ik kocht m drie maanden geleden, en ik noem die prijs in het filmpje. En wat denk je? 20% van de prijs af op dit moment!
Je vindt de Dji Osmo Mobile o.a. hier en hier.
Ze zijn er ook op vele andere plekken en van andere merken. Wie zoekt die vindt. Veel plezier, maar vooral met het bedenken van goede onderwerpen 🙂
17 replies
 1. Wouter
  Wouter says:

  Ter ondersteuning is een gimbal best een handig hulpmiddel. Vooral tijdens interviews wil jezelf nog wel eens even op een aantekening kijken en beweegt je beeld toch. omdat je niet meer op je steady shot hoeft te letten kan je aandacht naar het onderwerp, naar je boodschap. Best handig dus, vooral voor de lage shots.

  Reply
 2. Eva
  Eva says:

  Aah, daar is ie! Ik heb een Flowmotion One besteld, maar die komt dus pas eind januari… Dat is dus weer mijn excuus om even geen filmpjes op te nemen. Ik trap echt in mijn eigen smoezen, want inderdaad: het gaat om je verhaal!

  Reply
 3. Mees
  Mees says:

  Ooh, ik ben een gadgetfreak, vreselijk. Dus nu wil ik ‘m natuurlijk. Maar ik hou me in, eerst maar een cursus bij jou!

  Reply
 4. sabine
  sabine says:

  1 boodschap per filmpje: gadgets zijn niet nodig, goed verhaal wel….
  en je maakt de boodschap nog spannend ook!

  Reply
 5. Vera
  Vera says:

  Hi Elisabeth, leuk, ik heb er ook één! Erg leuk om mee te filmen. Kwam er alleen achter dat mijn net aangeschafte dasspeldmicrofoon niet in mijn telefoon kan (samsung s6) als deze in de gimbal geschoven zit… suf.
  Dit is mijn recente vlogje, helemaal opgenomen met de gimbal en dus met de microfoon van m’n mobiel. En ik probeerde het te houden bij één tip (hoewel ik ook meteen weer twee valkuilen noemde…).
  Feedback is zeer welkom.

  https://platform.vixyvideo.com/tiny/5hjjj

  Hartelijke groet,
  Vera

  Reply
 6. Carina
  Carina says:

  Ziet er inderdaad heel gaaf en betaalbaar uit, toch ben ik ook altijd trots als een filmpje lukt zonder gave gadgets dus daar houd ik nog even aan vast.

  Bedankt voor je leuke filmpjes. Je bent echt onwijs leuk om te volgen!!

  Reply
 7. MenaLeila
  MenaLeila says:

  Haha, ik vind je leuk! Van gadgets kan je heel enthousiast worden, maar het gaat om de boodschap. Helemaal eens. Je stimuleert mij weer om meer te gaan filmen, tnx!

  Reply
 8. Annemiek
  Annemiek says:

  Mooi gadget, zeker omdat ik buiten zowel mezelf wil laten zien, en ook waar ik naar kijk! Tot nu toe was dat zoeken naar de beste manier ( of zelf bewegen of verschillende shots aan elkaar plakken). Mooie aanleiding ook om weer te gaan filmen, dus dank je wel weer voor je tips!

  Reply
 9. Evelien Stadt
  Evelien Stadt says:

  Ik zou het heel graag willen uitproberen, of dit handig is als je horizontaal moet filmen bij het maken van tekeningen en vervolgens weer zelf in beeld komt in de camera iets over het tekenen te vertellen. Dan moet ik steeds van camerastand wisselen. Dus mocht er in stad Groningen e.o. iemand zijn waarbij ik het mag uitproberen, graag!

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *