Als ik een euro kreeg voor elke keer dat iemand die ene zin tegen me zei…

Dan ging ik me vanaf nu misschien wel onzichtbaar houden

Niet iedereen kan zich dat veroorloven. Zó onhandig dus, die ENORME angst die mensen hebben voor wat online video voor ze gaat doen! Ik weet iets dat helpt.

Jouw eigen geheime wapen:

13 replies
 1. Gerda
  Gerda says:

  Heerlijk om bevestigd te worden over wat ik wel weet en ook (ga) doe(n). Het is zó waar. En nog leuk ook. Vanaf 1 april doe ik mee, ik krijg er steeds meer zin in.

  Reply
 2. Annemiek de Crom
  Annemiek de Crom says:

  Ik moet steeds aan jouw zinnetje denken tijdens onze opnamedag. Elke keer als ik teveel in mijn ‘denkmodus’ schoot zei jij: “Bedenk: Het is hartstikke leuk om te vertellen wat je doet”. Het helpt echt. Elke keer als ik een microfoon voor me krijg, laat ik dat zinnetje door mijn hoofd gaan en hop de zinnen komen vanzelf. Dank.

  Reply
 3. Yvette de Boer
  Yvette de Boer says:

  Dank je voor de video’s !
  Ik doe er nog steeds ,,extra licht “ van op ! Vind het niet eng om zichtbaar te zijn, dat moet nou eenmaal als je een voorbeeld bent of wilt zijn. Heb helaas niet elke dag tijd om te filmen . Ga er zeker mee door en wil nog veel leren . Doe het niet voor de centen maar hoop een goede getuige en bemoediging te zijn voor nog vele anderen !

  Reply
 4. Maud
  Maud says:

  Hoiii, deze video is ook weer zo raak! Zichtbaar zijn is idd een dingetje en eng. Maar ik ga het doen. Weg onzichtbaarheid. Enthousiast vertellen over mijn bedrijf. Dank je wel voor de eye-openers Elisabeth. Keep them coming!

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *