Nog voor de kerst heb jij een hele leuke kerstvideo af om de wereld in te sturen

Check je mailbox, want dan krijg je je inlog en password voor de lessen.

We beginnen op 10 december, dan krijg je ’s ochtends een mail met een link naar de eerste stap van het uitgekiende stappenplan waarmee jij je eigen hartverwarmende kerstvideo gaat maken. Je ziet me dus vanzelf verschijnen in je mailbox.

Je houdt na de kerstvideoweek tot 1 april 2022 toegang tot alle lessen en downloads.

Het boek wordt zo snel mogelijk aan je opgestuurd (op dit moment wordt het gedrukt, dus verwacht het begin december).Heb jij altijd je woordje klaar voor de camera?

Zo niet, kijk dan of dit boek óók iets voor jou is. In de kerstvideoweek geef ik je een script. Maar dit boek helpt je verder als je na die Kerstvideo meer video’s wil maken. Het geeft je 7 bewezen effectieve scripts voor video’s die werken voor je bedrijf. Waar het nieuwe boek, dat je dus van mij krijgt, je helpt bij om stralend en zelfverzekerd voor de camera te staan en je kijker ook nog blij te maken, helpt mijn het grote bij-de-hand-boek  je om precies de juiste dingen te zéggen. Je kunt dit boek nu meteen bestellen en dan heb je ook in 2022 altijd in een handomdraai de juiste tekst voor je video’s klaar.

Heb je vragen? Mail ze via de contactpagina.

Tot 10 december!