Je komt ze overal tegen

De mensen die alleen maar over zichzelf (lijken te) kunnen praten.

Dan luister je wel even, maar daarna maak je dat je weg komt

Het moet wel heel bijzonder zijn om te blijven luisteren als je zelf niets kunt met wat er verteld wordt. Maar voor je het weet doe jij het ook, omdat zij het doen. In je video’s nog wel. Moet je dan de hele tijd over jezelf vertellen om contact te maken met je kijker? Daar steek ik graag een stokje voor.

En ik daag je uit:

16 replies
 1. Femke
  Femke says:

  Ha! Heb ik net mijn eerste echte Vlog gemaakt – kijkje in het leven van Femke – die dus wel over mij gaat hahaha. Maar ik geloof dat ik dat andere heel goed beheers – mijn persoonlijke uitdaging was juist om iets meer van mezelf te laten zien 😉

  Reply
 2. Hieke
  Hieke says:

  Mooie video! Práchtige beelden werkelijk. En zoals altijd informatief. En uiteraard ook weer een leuke tip/uitdaging. Ik ben ff benieuwd: hoe rijm je dit vlog met je vorige? Of is het meer bedoeld als “wissel af, realiseer je wat je doet en zet het bewust (niet) in?”

  Reply
 3. Natalie
  Natalie says:

  hilarious! Je filmpje is zo inspirerend. Kom net (bijna met stoom uit mijn oren) uit een “gesprek” met iemand. Hoef je niet te vertellen waar het gesprek over ging. Ik dacht, nu even iets leuks. Je hebt me helemaal opgefleurd…ondanks de kou! Geweldig inspirerend filmpje. (en nu zelf nog gaan starten, ergens voel ik nog de drempel….) bedankt voor je positieve energie!

  Reply
 4. San
  San says:

  Ik vind je video’s heel erg tof en op een pakkende manier leerzaam.
  Ik zorg dat mijn volgende video helemaal niet over mij gaat, beloofd!

  Reply
 5. Anita
  Anita says:

  Wat een verademing ben jij .. na als die ‘storytellers’ Ik haar meestal te snel af.. Duidelijk dus dat wat jij zegt me gewoon beter lijkt 😉 Ik ga eens nadenken over bloggen. Nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan hhahahaha

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *