Ik hoor soms dingen, ach ach.

Wat een onzin, denk ik dan. Maar dan denk ik ook aan die tekening waarin Fokke en Sukke praten over de boekdrukkunst, en zeggen: “de mensen zullen toch altijd handgeschreven boeken willen lezen!” (zie link)

Ooit vond ik selfie-stokken ook stom. Nu onmisbaar.

Dus of het klopt wat ik zeg? Ik denk het wel

Hoe denk jij dat jouw social media tijdlijnen er over een paar jaar uitzien? Ik hoor zo vaak onzinnige uitspraken dat ik mijn ongezouten mening geef. Terwijl mijn dagelijks leven er nogal doorheen zat.

Want geleefd moet er ook worden, tijdens het vloggen:

Ga eens serieus je doelgroep bereiken – met video. kom naar de workshop

Kom naar de Video-strategie workshop.  Op 18 april of 17 mei. Daar ga je de knopen doorhakken die al zo lang liggen te wachten.
Klik op de knop en lees er alles over:
9 antwoorden
 1. Ellen Faber
  Ellen Faber zegt:

  hoe val je met de deur in huis? best lastig. Als ik een filmpje maak zit ik in mijn atelier aan de werktafel. Met een leeg blad en daar maak ik iets van. het eerste moment is dus nogal leeg, denk ik.

  Beantwoorden
 2. Joke Zonneveld
  Joke Zonneveld zegt:

  Leuk je filmpje, geniet er elke keer weer van.
  Met de deur in huis vallen heb ik geen probleem, omdat dat in mijn format zit. Ik stel een prikkelende vraag, draai dan mijn lead, en geef antwoord na de lead en een call to action, meestal richting: geef je op voor mijn cursus. Ik heb nog steeds geen genoeg van mijn format. Meestal blijf ik zelf uit beeld, maar mijn laatste filmpje is met mij in de vraagstelling en een stukje eerste uitleg het hoofd voluit in beeld. en ik vind dat ik dat tegenwoordig heel ontspannen doe. Ik heb veel van jou geleerd Elisabeth, op alle vlakken!
  https://vimeo.com/328697571
  Ondertiteling moet nog, dat vind ik wel een crime.

  Beantwoorden
  • Elisabeth Griffioen
   Elisabeth Griffioen zegt:

   Hoi Joke, dank voor je reactie. Fijn, een eigen format dat werkt en waar je je goed bij voelt! Ondertitelen is idd een crime, ben het met je eens!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *