scroll naar beneden voor de video

Doe vandaag wat anderen niet doen zodat je morgen doet wat anderen niet kunnen

Ik zal er niet omheen draaien; toen ik in mijn eentje de zorg voor een baby had speelden zich allerlei horrorscenario’s af in mijn hoofd.

“Ik moet natuurlijk niet in het ziekenhuis terechtkomen” zei ik weleens tegen vrienden. “Nee zeg” zeiden zij dan.

Het gebeurde toch: my worst nightmare

En achteraf kon ik er om lachen. Van PURE OPLUCHTING omdat alles goed gekomen was. Ik weer helemaal gezond en fit (meer dan daarvoor eigenlijk). Kind in prima staat. En mijn bedrijf De Videovakvrouw alive&kicking, beleefde het beste jaar ooit ondanks dat ik bij elkaar een maand of 3 niet werkte.

Het kwam goed omdat ik de jaren er voor iets gedaan had dat de meeste ondernemers niet durven of vol kunnen houden:

Regelmatig nieuwe video’s maken en plaatsen. Video’s waarin ik afwisselend nuttige tips gaf, liet zien wat ik zoal doe, of waarin ik mensen uitnodigde naar een workshop of training te komen. En ik maakte ook een online cursus over en met video, zodat ik niet altijd zelf in actie hoef te komen om mijn klanten verder te helpen.

Die video’s deden ook hun werk toen ik thuis op de bank lag te herstellen van een zware operatie. En daardoor zie je het in de jaarcijfers totaal niet terug en hoefde ik bij niemand aan te kloppen voor financiële steun.

Sindsdien dram ik nog meer dan daarvoor: doe toch iets met video

Want ik heb aan den lijve ondervonden hoe het werkt, ook als jij niet kan werken.

Dus ik laat je even zien waar je mij gaat ontmoeten:

Het was een bijzondere tijd, en dat was het. Maar ik ben alweer heel lang volledig hersteld. Sterker nog: een stuk fitter dan voor die operatie. Dus deze post is nog met dank aan het Diakonessenhuis in Utrecht.

Dat kan dus voor jou de ideale oplossing zijn: 6 maanden met mij

Het is de meest budget-vriendelijke, kwalitatieve en duurzame oplossing voor video voor jouw bedrijf.
Eerst help ik je op weg met hele goede video’s.

En dan pak jij het stokje over

Heb je de kortingcode gemist, mail of bel me dan even, want die geldt tot en met 12 juli:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *