(scroll naar beneden om meteen de video te bekijken)

Zonder kijkers heb je niks aan je video

Meestal ligt dat aan de inhoud: te saai, of te traag, of je hebt geen aansluiting bij je doelgroep.

Toch is er ook een heel andere reden dat sommige video’s veel meer views hebben.

Je weet het al, en toch weer niet hoé sterk dat werkt. Gelukkig is er nu een bedrijf dat dit veel gehate klusje een stuk makkelijker maakt.

En je krijgt via mij nog korting ook:

Helaas bleek Zoomscript geen succes te zijn. Er was nog te vaak menselijk ingrijpen nodig om een video goed te ondertitelen.

 

Gelukkig is er nu ook: Kapwing.com voor een soortgelijke service. Niet gratis, wel goedkoop en goed. Ook dit kost tijd, want je moet ook hier zelf alle puntjes op de i zetten en de fouten er uit halen.

Is het iets voor jou, zat jij hier ook op te wachten? Of tiep je liever zelf?

Vertel het me in de comments:

26 replies
 1. Marlouke
  Marlouke says:

  Goede tip! Dank je Elisabeth. En ander vraagje: weet je ook hoe je een filmpje op LinkedIn bijv. Automatisch laat beginnen en in een loop laat herhalen? Ik plaats altijd eerst mijn video op Youtube. En Kopieer dan die link op LinkedIn. Of kan ik beter direct een video op LinkedIn plaatsen (los van Youtube) voor de kijkcijfers? Tips via google werken bij mij niet (door loop in de URL te plakken en zou automatisch moeten beginnen de video via je instellingen op LinkedIn?) … alvast dank! Ga ik zoomscript bekijken. ☺️

  Reply
  • Elisabeth Griffioen
   Elisabeth Griffioen says:

   Hoi Marlouke, ja de video zelf op Linkedin plaatsen, dus niet de Youtube-link, dat brengt je veel meer kijkers en reacties! Succes!

   Reply
  • Elisabeth Griffioen
   Elisabeth Griffioen says:

   Het is verreweg de beste oplossing die ik tot nu toe gezien heb. voor een 10tje klaar en zeker een uur over om beter te besteden!

   Reply
   • Anita de Jong
    Anita de Jong says:

    Ha Elisabeth, het gaat kennelijk goed met het ondertitelen. Ze zijn inmiddels wel een stuk duurder geworden helaas. Voor een filmpje van 3 minuten betaal ik nu al €22,69. Dat wordt me toch een beetje te gortig. Ik had graag een interview van 15 minuten willen laten doen. Nu toch maar niet. Jammer hoor. Toch maar weer zelf doen of niet natuurlijk.

    Reply
    • Elisabeth Griffioen
     Elisabeth Griffioen says:

     Ook met de kortingcode? Ik vind het nog steeds een koopje en dat is het ook als je het vergelijkt met andere methodes. wIk heb ook wel €100 voor 3 minuten betaald. Bovendien scheelt het tijd die als het goed is meer oplevert 🙂

     Reply
 2. Marietta
  Marietta says:

  Beste Videovakvrouw,
  bij toeval kwam ik zojuist op jouw site terecht; ik ben op zoek naar een kortingscode voor Kapwing.
  Die heb ik hier niet gevonden. Wat ik wel vond was jouw video over ondertitelen. En jouw mening over ondertitelen: saai, niet creatief en tijdrovend. Maar ik vind het heerlijk om te doen! Dus mocht hier iemand zijn (geldt ook voor jou natuurlijk) die haar of zijn video wil laten ondertitelen, laat het me weten!
  Mocht het niet de bedoeling zijn dat ik hier mezelf aanbied, dan spijt mij dat zeer! Haal deze reactie dan maar weg. Ik wil alleen maar laten weten dat er ook mensen zijn die ondertitelen wel leuk vinden 🙂

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *