(scroll naar beneden om meteen de video te bekijken)

Zonder kijkers heb je niks aan je video

Meestal ligt dat aan de inhoud: te saai, of te traag, of je hebt geen aansluiting bij je doelgroep.

Toch is er ook een heel andere reden dat sommige video’s veel meer views hebben.

Je weet het al, en toch weer niet hoé sterk dat werkt. Gelukkig is er nu een bedrijf dat dit veel gehate klusje een stuk makkelijker maakt.

En je krijgt via mij nog korting ook:

Je betaalt per minuut dus check de lengte van je video eerst.

Je kunt meteen je kortingcode invullen voor 10% korting. Eerst betalen, daarna krijg je instructies voor het opsturen van je video’s. Het is een nieuwe service!

De code is Videovakvrouw

Is het iets voor jou, zat jij hier ook op te wachten? Of tiep je liever zelf?

Vertel het me in de comments:

24 antwoorden
 1. Marlouke
  Marlouke zegt:

  Goede tip! Dank je Elisabeth. En ander vraagje: weet je ook hoe je een filmpje op LinkedIn bijv. Automatisch laat beginnen en in een loop laat herhalen? Ik plaats altijd eerst mijn video op Youtube. En Kopieer dan die link op LinkedIn. Of kan ik beter direct een video op LinkedIn plaatsen (los van Youtube) voor de kijkcijfers? Tips via google werken bij mij niet (door loop in de URL te plakken en zou automatisch moeten beginnen de video via je instellingen op LinkedIn?) … alvast dank! Ga ik zoomscript bekijken. ☺️

  Beantwoorden
  • Elisabeth Griffioen
   Elisabeth Griffioen zegt:

   Hoi Marlouke, ja de video zelf op Linkedin plaatsen, dus niet de Youtube-link, dat brengt je veel meer kijkers en reacties! Succes!

   Beantwoorden
  • Elisabeth Griffioen
   Elisabeth Griffioen zegt:

   Het is verreweg de beste oplossing die ik tot nu toe gezien heb. voor een 10tje klaar en zeker een uur over om beter te besteden!

   Beantwoorden
   • Anita de Jong
    Anita de Jong zegt:

    Ha Elisabeth, het gaat kennelijk goed met het ondertitelen. Ze zijn inmiddels wel een stuk duurder geworden helaas. Voor een filmpje van 3 minuten betaal ik nu al €22,69. Dat wordt me toch een beetje te gortig. Ik had graag een interview van 15 minuten willen laten doen. Nu toch maar niet. Jammer hoor. Toch maar weer zelf doen of niet natuurlijk.

    Beantwoorden
    • Elisabeth Griffioen
     Elisabeth Griffioen zegt:

     Ook met de kortingcode? Ik vind het nog steeds een koopje en dat is het ook als je het vergelijkt met andere methodes. wIk heb ook wel €100 voor 3 minuten betaald. Bovendien scheelt het tijd die als het goed is meer oplevert 🙂

     Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *