Heb jij deze vragen?

  • Wat voor video’s heb ik nodig?
  • Moet ik een vlogger worden?
  • Moet ik alles zelf doen?
  • Heb ik allerlei technische spullen nodig?
  • Wat moet ik met Youtube?
  • Hoe krijg ik meer kijkers op social media?
  • Wat moet ik aan als ik voor de camera sta?

Doe mee met de gratis 4-daagse snelcursus van de Videovakvrouw – helemaal online

Je kunt gratis meedoen, schrijf je hieronder vast in (of lees eerst verder):

dit veld niet invullen s.v.p.

Een paar voorbeelden van wat video doet:

Ingrid zei dat ik jou moest bellen want ik wil meer doen met video”.

 zegt de man die mij op maandagochtend opbelt. “Ik sprak haar zaterdag op een verjaardag.” Ik ga zijn medewerkers leren vloggen. Ingrid die mij aanraadde ken ik zelf niet. Zij kent mij van mijn video’s op Facebook. Video leidt dus ook tot mond tot mond reclame.

“Het gaat supergoed met mijn bedrijf”

vertelt een ondernemer in vastgoed die anoniem wil blijven.

“Beter dan met de anderen. Dat komt omdat ik video’s gebruik om mijn projecten toe te lichten. Maar dat vertel ik  natuurlijk niet aan mijn concurrenten, want dan gaan zij het ook doen.”

Ik deel mijn eigen bevindingen als vlogger en vertel je wat wat te doen voor contact met je doelgroep en video’s die gezien worden.

In een snelcursus dus, met video’s, mails en e-books

  • Volledig online,
  • Kost je maximaal 10 minuten per dag.
  • Gratis. Je hoeft alleen je naam en emailadres op te geven

Vul je naam en mailadres in in mee te doen:

dit veld niet invullen s.v.p.

Dit is dus geen cursus “Hoe maak ik een video?”

Op mijn Youtube-kanaal vind je tal van praktische tips die je helpen beter te filmen. Deze snelcursus vertelt je wat je moet doen met je video’s als ze klaar zijn en hoe je het voor elkaar krijgt er echt contact met je doelgroep mee te maken.

*) Je ontvangt na de cursus ook mails van met meer tips en filmpjes. Je kunt jezelf daarvoor altijd uitschrijven. Ik deel je mail-adres niet met derden.

De Videovakvrouw is Elisabeth Griffioen

Ik reisde door heel Nederland en de halve wereld als regisseur van televisieprogramma’s en ging bedrijfsvideo’s maken toen ik mijn werktijden moest aanpassen aan de thuissituatie. Dankzij videomarketing lukte dat, ook zonder netwerk, veel technische spullen of zelfvertrouwen. Ik leer ondernemers en communicatieprofessionals dat ook te doen en daarbij eerlijk en zichzelf te blijven. Check mijn Youtube-kanaal. Momenteel geef ik de voorkeur aan LinkedIn.

Vloggen als eerste marketing-methode is al een tijd mijn keuze en sinds een jaar vlog ik wekelijks (behalve in de schoolvakanties). Elke week leer ik weer nieuwe dingen over wat wel werkt en wat niet, en waar, en wanneer. Een aantal van die lessen deel ik in deze snelcursus videomarketing.

 

Meer weten? Lees hier het hele verhaal