Uiteindelijk draait het allemaal om 1 ding. In het leven, en in marketing:

Contact. En na contact: vertrouwen.

Met video’s bouw je daaraan vanaf de eerste seconde. Als je mij hoort praten en in de ogen kijkt weet je met wie je te maken hebt.

Heb jij deze vragen?

 • Wat voor video’s heb ik nodig?
 • Moet ik een vlogger worden?
 • Moet ik alles zelf doen?
 • Heb ik allerlei technische spullen nodig?
 • Wat moet ik met Youtube?
 • Hoe krijg ik meer kijkers op social media?
 • Wat moet ik aan als ik voor de camera sta?

Doe mee met de gratis 4-daagse snelcursus van de Videovakvrouw – helemaal online

Je kunt gratis meedoen, schrijf je hieronder vast in (of lees eerst verder):

dit veld niet invullen s.v.p.

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Een paar voorbeelden van wat video doet:

Dit gebeurt omdat ik vlog:

“Ik was zaterdag op een feestje”, zegt de man die mij op maandagochtend opbelt.” Ingrid zei dat ik jou moest bellen want ik wil meer doen met video”.

We spreken af dat ik zijn medewerkers ga leren vloggen. Ingrid die mij aanraadde ken ik zelf niet. Zij kent mij van mijn video’s op Facebook. Video leidt dus ook tot mond tot mond reclame.

Dit gebeurt bij anderen die video’s gebruiken voor hun bedrijf:

“Het gaat supergoed met mijn bedrijf”, zegt een ondernemer in vastgoed die anoniem wil blijven.

“Beter dan met de anderen. Dat komt omdat ik video’s gebruik om mijn projecten toe te lichten. Maar dat vertel ik  natuurlijk niet aan mijn concurrenten, want dan gaan zij het ook doen.”

Ik deel mijn eigen bevindingen als vlogger en vertel je wat wat te doen voor contact met je doelgroep en video’s die gezien worden.

In een snelcursus dus, met video’s, mails en pdf-en

 • Volledig online,
 • Kost je maximaal 10 minuten per dag.
 • Gratis. Je hoeft alleen je naam en emailadres op te geven

Vul je naam en mailadres in in mee te doen:

dit veld niet invullen s.v.p.

We beginnen op maandag 18 maart. De laatste dag is donderdag 21 maart.

Dit is dus geen cursus “Hoe maak ik een video?”

Op mijn Youtube-kanaal vind je tal van praktische tips die je helpen beter te filmen. Deze snelcursus vertelt je wat je moet doen met je video’s als ze klaar zijn en hoe je het voor elkaar krijgt er echt contact met je doelgroep mee te maken.

*) Je ontvangt na 21 maart ook mails van met meer tips en filmpjes. Je kunt jezelf daarvoor altijd uitschrijven. Ik deel je mailades niet met derden.

De Videovakvrouw is Elisabeth Griffioen

Ik reisde door heel Nederland en de halve wereld als regisseur van televisieprogramma’s en ging bedrijfsvideo’s maken toen ik mijn werktijden moest aanpassen aan de thuissituatie. Dankzij videomarketing lukte dat, ook zonder netwerk, veel technische spullen of zelfvertrouwen. Ik leer ondernemers en communicatieprofessionals dat ook te doen en daarbij eerlijk en zichzelf te blijven. Check mijn Youtube-kanaal. Momenteel geef ik de voorkeur aan LinkedIn.

Vloggen als eerste marketing-methode is al een tijd mijn keuze en sinds een jaar vlog ik wekelijks (behalve in de schoolvakanties). Elke week leer ik weer nieuwe dingen over wat wel werkt en wat niet, en waar, en wanneer. Een aantal van die lessen deel ik in deze snelcursus videomarketing.

 

Meer weten? Lees hier het hele verhaal

p.s. Er staat geen video op deze site. Die komt er wel. De opnames zijn volgende week. Inconsequent? Ik zeg: praktisch.

Uiteindelijk draait het allemaal om 1 ding. In het leven, en ook in marketing

Contact. En na contact: vertrouwen.

Het eerste contact, die aanzet tot vertrouwen kun je wel zelf regelen. Want met een video bouw je daaraan vanaf de eerste seconde. Dat doen een tekst en een foto niet. De essentie van video is dat je een mens ziet bewegen, hoort praten en recht in de ogen kijkt.

Met video geef je mensen de kans om jou te leren kennen voordat ze je gebeld, gemaild en ontmoet hebben. Een enorme voorsprong op je collega’s met alleen een foto.

Als je het goed doet levert video heel veel op:

 • je krijgt leuke reacties
 • je leert nog meer over wat je doelgroep bezighoudt
 • je video verspreidt zich via social media tot ver buiten je netwerk
 • Je wordt benaderd door mensen die jij niet kende maar wel wilt kennen
 • nieuwe klanten melden zich bij jou
 • Je hoeft ze niet meer te overtuigen van je vakkennis

Voorbeeld 1

“Ik was zaterdag op een feestje”, zegt de man die mij op maandagochtend opbelt.” Ingrid zei dat ik jou moest bellen want ik wil meer doen met video”.

We spreken af dat ik zijn medewerkers ga leren vloggen. Ingrid die mij aanraadde ken ik zelf niet. Zij kent mij van mijn video’s op Facebook. Video leidt dus ook tot mond tot mond reclame.

Voorbeeld 2

“Het gaat supergoed met mijn bedrijf”, zegt een ondernemer in vastgoed die anoniem wil blijven. “Beter dan met de anderen. Dat komt omdat ik video’s gebruik. Maar dat vertel ik ze niet, want dan gaan zij het ook doen.”

Je kunt het land afreizen, koffie drinken, handen schudden. Je kunt ook video’s maken en online zetten en die paar uur werk omzetten in honderden nieuwe klanten.

Dat zouden meer mensen moeten doen

Ga ook aan de slag met het stappenplan naar contact met je doelgroep. Gratis van 18 tot en met 21 maart.  

Ik neem je mee op de weg naar video’s maken op de manier die werkt

Simpel, direct en doeltreffend. Zonder verkoperige hijgerigheid, ego-shows of mislukte toneelstukjes. Alle middelen heb je al in handen. De Videovakvrouw leert je wat je nog niet wist: wat en hoé je je kennis deelt met je doelgroep om het voor jouw bedrijf te laten werken.

Schrijf je in: