Het filmpje staat iets lager op deze pagina. Scroll naar beneden om het meteen te bekijken:

Ik wou weg, ik wou nooit meer weg

En dat zo’n 10 keer in twee dagen. Als het geen 16 keer was.

Een event bezoeken: ik vond het een leuk idee, om gewoon twee dagen keihard te blocken in de agenda. En dan naar een plaats in het midden des lands te gaan, om eens goed na te denken.

Over hoe het verder moet. Of liever: hoe ik het wil

Daarom ging ik naar het event van businesscoach Debbie Bernasco van ILoveYourBrand. Tiel, here I come! Het bleek een achtbaan van emoties. Kijk maar:

5 antwoorden
 1. Jelske Hoogervorst
  Jelske Hoogervorst zegt:

  mooi filmpje Elisabeth, juist omdat je de kwetsbare kant (van de weerstand) durft te laten zien. Meestal worden alleen de highs en successen gedeeld in video’s. Dat jij die twijfels ook laat zien maakt je filmpjes voor mij bijzonder en memorabel.

  Beantwoorden
 2. Astrid
  Astrid zegt:

  Wat is het toch heerlijk om je te zien. Ook met al je eigenwijze weerstand, twijfels en enthousiasme (ook al dans je niet op een podium). Ik ben ook bij Debbie en andere coaches/trainingen geweest en ging door eenzelfde rollercoaster. Je haalt er altijd iets uit, al is het maar dat je er achter komt hoe je het niet wilt. Volg jij maar lekker je eigen pad. Maak er gewoon je eigen soepje van en gooi er alleen die ingrediënten in die jij lekker vindt. Alleen zo wordt het leven een feestje.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de gratis snelle videocursus: Kom uit je Videokramp:

{a1062ar29931}