Je hoort mij niet vaak over mijn privé-leven

Niet dat het off-limits is.

Ik ben gewoon nogal op mezelf. En zeg nou zelf: veel dingen zijn saai: voetbalmoeder zijn, boodschappen doen, koken. Heb ik dus weinig over te melden. Maar sinds een paar maanden heb ik iets nieuws: ik ga weleens rennen. Het begon om dunner te worden.

Maar nu is het per ongeluk een hobby geworden

Ook al dacht ik dat ik nooit en te nimmer langer dan 5 minuten kon hollen. Rita Vaessen zag me dunner en fitter worden en vroeg me voor de Back in Action podcast. En we spraken over rennen, alleenstaand moederschap, ondernemen én over video. En waarom ik bijna nooit ‘uh” zeg.

Bekijk de podcast:*

*) Beluisteren kan hier.

Ga ook video’s bedenken en maken voor je bedrijf. Kom naar de workshop

Een halve dag, op een fijne locatie in het midden des lands.
Ik leer je hoe je de beginnersfouten vermijdt, hoe je je eigen video-serie ontwikkelt (om 1 video écht te weinig is) en je gaat een video opnemen. Omdat je er dan pas echt doorheen bent. Kun je na de workshop zó de wereld in met je video’s:
2 replies
  1. Diana
    Diana says:

    wat een leuke en persoonlijke podcast maar zeker ook heel herkenbaar en een mooi voorbeeld wat er ook met video kan en dit helpt mij ook om er nu echt mee aan de slag te gaan

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *