Contact maken via een glazen oog – hoe doe je dat?

Het is toch al awkward, dat video’s opnemen. Dan wil je er ook mensen mee bereiken. Liefst heel veel.

Hoe kom je door die lens op het netvlies van je kijker (liefst voor altijd)?

Daar is een handige truc voor. Iets dat je verrassend makkelijk af zal gaan als je het probeert.

Ook jou. Kijk maar:

Jij bent ook welkom bij de Videostart-workshop!

Ik leer je welke beginnersfouten je niet meer hoeft te maken, we gaan brainstormen over jouw videoplan en je gaat echt video’s opnemen. Als je wilt zet je je eerste meteen online (of je wacht er nog even mee). Stort je in het avontuur en begin met video voor je bedrijf:
(ook voor wie al iets met video doet maar niet tevreden is over het resultaat)
2 replies
 1. Yvette de Boer-Beumkes
  Yvette de Boer-Beumkes says:

  Meestal krijg ik inspiratie wat ik zeggen kan als ik een mens of mensen voor me heb staan … maar met de camera voor me wil ( durf ?) ik me ook weer niet te kwetsbaar op te stellen ! Dat leren doceren ……Daar wil ik een balans in vinden !

  Reply
 2. Kitty Kilian
  Kitty Kilian says:

  Leuk, die foto’s tussendoor in het filmpje. Afwisseling. Lekker.

  Bloggen en vlogen – wat heeft het toch veel overeenkomsten. Ik zie de witte pagina ook als een vriendin.

  En wat betreft dat lensje: mij helpt het om er een opvallend stickertje bij te plakken. Dan vergeet ik niet waar ik moet kijken.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *