Leuk die gadgets, alleen:

Wat te doen als er geen handleiding bij blijkt te zitten? Jij bent de eerste niet die dan even niet weet hoe deze in elkaar gezet moet worden. Daarom laat ik het zien, want ik vind deze dus echt helemaal, nou ja, perfect.

Handig ding- ik laat het je zien:

Ga ook video’s bedenken en maken voor je bedrijf. Kom naar de workshop

Een halve dag, op een fijne locatie in het midden des lands.
Ik leer je hoe je de beginnersfouten vermijdt, hoe je je eigen video-serie ontwikkelt (om 1 video écht te weinig is) en je gaat een video opnemen. Omdat je er dan pas echt doorheen bent. Kun je na de workshop zó de wereld in met je video’s:
2 antwoorden
 1. Naomi van Nijnatten
  Naomi van Nijnatten zegt:

  Hallo,

  In theatermaken ben ik een kei, in dingen met schroefjes en losse onderdelen niet zo, zeg maar…

  Zo blij met je duidelijke filmpje over de montage dus! Deze stick ga ik gebruiken voor oa de filmpjes van ons theatermascotte, schaap Noortje.

  Dankzij je duidelijke uitleg kan ik nu meteen aan de slag want het monteren is gelukt.

  Superfijn, dit soort hulp voor mensen zoals ik, met twee linkerhanden :))

  Groetjes van Naomi, de andere spelers van Schaap op de Noordpool en natuurlijk van Schaap Noortje!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *