Je kunt iets winnen vandaag

Een boek van een vlogger. Ik las het in de zomer van 2018 (jij krijgt een verse, niet mijn boek, want dat bewaar ik). Er staat van alles in over boeiende video’s. Hoor je het ook eens van een ander, dacht ik.

Er zijn wel veel video’s online. Maar effect hebben ze niet allemaal

Hoe kun je zorgen dat de jouwe wel werken voor je bedrijf? Ik leg het uit.

Met 3 keer een L:


Kom naar de nieuwe strategie-workshop. Zodat je niet langer onzichtbaar bent

Kom naar de Video-strategie workshop.  Op 22 februari of 5 maart. Daar ga je de knopen doorhakken die al zo lang liggen te wachten.
Klik op de knop en lees er alles over:
6 antwoorden
  1. Mamalogisch
    Mamalogisch zegt:

    Zoveel dank voor al jouw video’s. Ik deed de basis online cursus voor Imovie en heb er zoveel van geleerd. Vandaag zette ik mijn eerste zelf trots gemonteerde vlog online op Facebook en Instagram. En ik heb helemaal zin om nieuwe video’s op te nemen. Dank dank dank!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *