Je kunt iets winnen vandaag

Een boek van een vlogger. Ik las het in de zomer van 2018 (jij krijgt een verse, niet mijn boek, want dat bewaar ik). Er staat van alles in over boeiende video’s. Hoor je het ook eens van een ander, dacht ik.

Er zijn wel veel video’s online. Maar effect hebben ze niet allemaal

Hoe kun je zorgen dat de jouwe wel werken voor je bedrijf? Ik leg het uit.

Met 3 keer een L:


Kom naar de nieuwe strategie-workshop. Zodat je niet langer onzichtbaar bent

Kom naar de Video-strategie workshop.  Op 22 februari of 5 maart. Daar ga je de knopen doorhakken die al zo lang liggen te wachten.
Klik op de knop en lees er alles over:
7 replies
 1. Mamalogisch
  Mamalogisch says:

  Zoveel dank voor al jouw video’s. Ik deed de basis online cursus voor Imovie en heb er zoveel van geleerd. Vandaag zette ik mijn eerste zelf trots gemonteerde vlog online op Facebook en Instagram. En ik heb helemaal zin om nieuwe video’s op te nemen. Dank dank dank!

  Reply
 2. Elisabeth Griffioen
  Elisabeth Griffioen says:

  Omdat de drie L-en alle 3 niet objectief te beoordelen zijn was het best lastig kiezen. Deze video van Marleen heeft ze volgens mij echt duidelijk, want entertainment, variatie, een leuke belofte en vrolijk gebracht. Zij krijgt het boek. Gefeliciteerd Marleen! Dit is haar video: https://vimeo.com/316250896

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *