Is de werkelijkheid écht zo bitter?

Als je gelooft wat je ziet kan dat zo zijn. Er is ook veel dat je niét ziet, als je een video bekijkt.

Dat is ook de bedoeling

Om je een desillusie te besparen geef ik in deze video de vlogtip die je verder helpt. Compleet met een Hollandse tegelwijsheid. Bewaren en ophangen die wijsheid? Of wijd 4 minuten van je leven aan het bekijken van deze video:

Bewaren en nooit meer vergeten? Sla deze op in je afbeeldingen.

9 replies
 1. Debbie Molhuizen
  Debbie Molhuizen says:

  Dank je wel Elisabeth voor al je mooie vlogs van dit jaar. Je hebt mij geïnspireerd en geholpen om ook lekker door te gaan met filmen en delen. In 2019 interview ik iedere week iemand die antwoord wil geven op de vraag: “Werkt bewust leven?” Super leuk om te doen en delen en ik ben het helemaal met je eens: het kost ook moeite. Ik zie naar je nieuwe filmpjes uit in 2019. Geniet van een vlogvrije vakantie 😉 Debbie

  Reply
 2. Monique
  Monique says:

  Heerlijk mens! Fijn om naar te kijken en door al je tips en tricks heb ik tijd in mijn agenda in gepland om script te schrijven en daadwerkelijk mijn eerste video te gaan maken met een vraag aan mijn kijkers. Wat zij mij nou eens zouden willen vragen. Interactie met mijn doelgroep. Dank je wel; je inspireert mij enorm. Fijne dagen voor jou en je familie.

  Reply
 3. Janet Schmidt
  Janet Schmidt says:

  Hey Videovakvrouw (ja dat ben je)
  Liefst had ik hier nu een video voor jou opgenomen en geplaatst om je te bedanken; je toon, je manier van vertellen zo heerlijk nuchter en nog magic…ik hou ervan. Ik maak veel video’s voor mijn online-programma’s en opleiding (kind & rouw) en idd je moet er wel wat voor doen en het kost ook wat. Maar dan héb je je ook wat! Fijne vlog-vrije-Kerstvakantie! Groet, Janet

  Reply
  • Elisabeth Griffioen
   Elisabeth Griffioen says:

   Ja, met de hand, in Final Cut Pro. Meeste zeggenschap over vorm en inhoud. Niet het leukste, wel het meeste effectieve!

   Reply
 4. Ellen
  Ellen says:

  Hallo VVV! Ik begin de smaak te pakken te krijgen van het videootjes maken, en je tips helpen daarbij enorm. Het gaat me redelijk makkelijk af, maar ik loop wel tegen een boel dingen aan: hoe edit je een filmpje? Hoe zet je er ondertitels onder? En hoe werkt dat om direct vanaf je telefoon het op de diverse sites te zetten? Kun je een Fb-live filmpje weer gebruiken om op de YouTube te zetten, bijvoorbeeld? Of is er iets waardoor je ze allemaal in 1 keer pakt (YouTube, Fb, Instagram, je eigen site, Futurenet, Google+, LinkedIn)? Ik kan helaas geen live trainingen bijwonen, want ik woon in Portugal! Ik sprokkel dus m’n informatie bij elkaar, maar je bent daar 1 van de steunpilaren van. Misschien toch leuk om te weten. Fijne Kerstvakantie, en veel goeds voor het nieuwe jaar. Com os meus melhores cumprimentos, Ellen

  Reply
 5. Veronique
  Veronique says:

  Ik heb weer van je genoten. En dat het niet bedrieglijk makkelijk is, dat was me wel al duidelijk. Heb een heerlijke vakantie!! x

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *