Lekker makkelijk content maken?

Doe dan interviews: laten anderen lekker aan het woord. Scheelt jou tijd en gedoe. Alleen: hoe zorg je dat je dan zelf ook in de picture blijft als specialist? Want dat is wel het doel – ook altijd een beetje reclame voor jezelf maken. Daar is een oplossing voor en die leg ik je uit in mijn video.

Kijk maar:

Ga ook video’s bedenken en maken voor je bedrijf. Kom naar de workshop

Een halve dag, op een fijne locatie in het midden des lands.
Ik leer je hoe je de beginnersfouten vermijdt, hoe je je eigen video-serie ontwikkelt (om 1 video écht te weinig is) en je gaat een video opnemen. Omdat je er dan pas echt doorheen bent. Kun je na de workshop zó de wereld in met je video’s:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Liever lezen? Hier is de tekst van de video (mijn script):

Vind jij het helemaal niet fijn om jezelf in de spotlights te zetten? Dan heb jij vast ook weleens gedacht: ik ga andere mensen interviewen. Dan doe ik aan marketing zonder over mezelf op te scheppen. In deze video vertel ik je hoe je deze briljante gedachte kunt toepassen voor jouw marketing (en wat je dan wel moet doen om het te laten werken voor je bedrijf). En ik ga iemand ophalen, zin in!

 

Ik ben de Videovakvrouw. In een land vol onzichtbare ondernemers is je eigen smartphone genoeg om jezelf een podium te geven – precies voor de mensen die jij wilt bereiken.

Ik ga iemand ophalen. Ik sta hier niet voor het eerst, de vorige keer was hij per ongeluk niet afgeleverd hier en terug naar het depot gestuurd. Heel frustrerend. Wie ik ga halen? Een hele leuke man die ik nodig heb als voorbeeld. Ik ga kijken of ik hem dan nu echt mee kan nemen.

­­Het klinkt logisch: een ander aan het woord laten in je video’s

  • Want die heeft veel meer te vertellen dan jij
  • Dan hoeft je marketing niet allemaal om jou te draaien
  • Je hoeft weinig voor te bereiden – jij hoeft het werk niet te doen

 

Geen wonder dat er zoveel podcast en video’s zijn met interviews! Toch is er 1 ding dat je, als ondernemer die aan marketing doet – nooit uit handen moet geven, tenzij ondernemen gewoon een leuke hobby voor je is.

Hallo, ik kom iets ophalen. ETCETERA.

Kom bij auto aan met pakket: gelukt! Na heel veel omzwervingen komt hij eindelijk, nou ja, thuis. En je gaat hem zo meteen zien.

Interviews doen kan een snelle, makkelijk manier van content maken zijn. Je doet er ongetwijfeld mensen een plezier mee. Alleen is marketing, en dat wordt vaak vergeten, wel ietsje meer dan je doelgroep een plezier doen. Wat interviews namelijk niét doen is jou onvergetelijk maken,

Deze jongen is wel onvergetelijk, dat ga je zo meteen wel zien. Daar heeft hij ook iets voor gedaan, daarom ken jij hem ook.

Video’s voor je bedrijf doen iets heel sterks: door je video’s gaan we jou zien als vakmens. Je bent goed in je werk. Mogen mensen best weten. Dat lukt je niet als je alleen maar interviews doet. Want in een interview doe jij een stapje opzij. Je zet de spotlight op je gast, die dat ongetwijfeld ook verdient. Maar wie onthouden we na jouw interview? Niet jou, wel je gast.

Dus als je interviews wilt gaan doen voor je marketing, pas dan op met overmatige bescheidenheid. Zorg dat je zelf ook in beeld bent en van je laat horen.

Met een goede intro, of met je eigen verhaal, of door om en om te doen; soms een interview, maar net zo vaak zelf je eigen kennis delen met je doelgroep.

Je bedrijf draait om jouw vakkennis, visie en ervaring. Als je wilt dat je video’s je klanten opleveren moét je die ook delen. Anders heb je wel veel content, maar doe je een hoop werk voor niets.

Zo nu ga ik deze uitpakken.

En in volgende video’s ga ik laten zien waarom ik hem bestel heb: ik ga je alle do’s en dont’s van video-interviews opnemen met je delen, dus abonneer je nu meteen en bekijk ook deze video, met alvast 1 onbetaalbare tip die je een hoop werk bespaart.