Vertel over je camera-angst en win een boek!

Camera-angst. Misschien heb jij er last van. Dat je adem in je keel stokt. Je hart zit er trouwens ook. En ademhalen, dat is opeens iets van vroeger.

Voor de camera staan is een sprong in het diepe

Als je net met je bedrijf begint voelt het ook zo. Al die keuzes, als die mogelijkheden, al die mensen die jou wel even willen vertellen hoe het moet. En wat allemaal niet mag. Voor je het weet ben je alsmaar bezig met bijzaken.

Jolanda Wicherson is al heel lang ondernemer en ze schreef er een boek over. Een Doe-boek.

Ik moet eerlijk zeggen: het lezen van de inhoudsopgave gaf me zweethanden: heb ik dat de afgelopen jaren ook allemaal gedaan? Als je net begint met ondernemen bent is zo’n boek heel fijn.  

Daarom doe ik een royale weggeefactie. De enveloppen liggen al klaar. Je hoeft om dit boek van mij te krijgen “alleen maar” een videootje op te nemen. Waarin je vertelt over jouw camera-angst, of het ontbreken daarvan. De eerste 5 winnen het boek, de beste publiceer ik met naam, toenaam en website.

Kijk maar naar dit filmpje:

Als je video klaar is, mail die dan naar mij (via Wetransfer.com, naar mailadres elisabeth@devideovakvrouw.nl)