De Videovakvrouw schreef 2 boeken. Ze vullen elkaar aan.

Videomarketing – Het grote bij -de-hand-boek geeft je 7 bewezen effectieve scripts voor video’s voor je bedrijf. Video’s voor op je website en social media. Praktisch, overtuigend en meteen toepasbaar. Met uitgewerkte voorbeelden.

Doe-het-zelf-gids Videomarketing voor online en offline ondernemers geeft je onmisbare informatie die je absoluut nodig hebt voor het praktische deel van het opnemen van video’s voor je bedrijf. Tips over hoe je het beste onderwerp kiest, je kijker vanaf de eerste seconde boeit, dé manier om ontspannen voor de camera te staan én hoe je goed in beeld komt. Hiermee voorkom je die gênante beginnersfouten die je zo vaak bij anderen ziet.

Je krijgt de Doe-het-zelf-gids Videomarketing voor online en offline ondernemers nu GRATIS als je meedoet aan de Kerstvideoweek

Dan heb je binnen een maand een mooie kerstvideoboodschap voor je doelgroep, klanten of vrienden en familie én een boek met de beste videomarketing tips om heel 2022 mee vooruit te kunnen.

Beide boeken helpen je samen op weg naar de beste videomarketing voor jouw bedrijf

reacties op mijn boeken:

Een script geeft mij tijdens het filmen houvast. Hierdoor ga ik niet improviseren, hakkelen of afdwalen van mijn onderwerp. – Ilse Kreuze, Kameleon Communicatie

Het schrijven van een script dwingt je vooraf te bedenken wat je wilt vertellen en daarmee ook vooral wat niet. Het geeft structuur. Je bouwt een verhaal op met de voorbeeldscripts van de Videovakvrouw. – Karin van der Tuin, Good Feels Better

Het voorbereiden van mijn video-opnames door een script te maken heeft mij veel meer structuur gebracht in het vertellen van mijn verhaal. Ik heb zoveel meer zelfvertrouwen gekregen voor de camera. – Ilse Westdijk, Kidsabilities

Kortgeleden werd ik gebeld met een vraag waarbij de moeder aangaf: ‘Ik zie je video’s en dacht, jij moet er wel verstand van hebben. Daarom stel ik bij jou mijn vraag.’ Ik vind dat een mooi compliment.– Monique Postema, Monique coacht kids

Op feestjes of laatst op straat spreken mensen me wel eens aan. Dat zijn meestal kennissen wat verder weg in mijn netwerk. Opmerkingen die ik kreeg: ‘jouw bijdragen zijn altijd zinvol’, ‘je video komt op het juiste moment, wat een rake boodschap’ en ‘als ik externe begeleiding wil, bel ik jou’. Ginny Nijman –  Nijman Corporate Coaching

Video’s maken is typisch iets dat je al doende leert. Met vallen en opstaan. En dat is niet altijd leuk, maar er is ook een steile leercurve. Eenmaal die eerste hobbel over en dan ben je los. Het helpt enorm als je weet hoe je het aan moet pakken. En, als je een stok achter de deur hebt. Dat was De Videovakvrouw voor mij.  – Pauline le Rutte – Conduite presentatietraining

Gisteren je boek gelezen. In één adem. Wat een fijn geschreven gids voor hoe je goede video’s maakt. Het leest alsof je naast me zit en tegen me praat . Dank je wel voor het schrijven hiervan. Ik ben natuurlijk een slechte leerling omdat ik maar zo af en toe een video maak. Maar dat wat ik maak is dan weer wel door jou geleerd. Een super fijn bij-de-handboekje!

Marjon Bohré