In deze online masterclass leer je waarom veel video’s niet werken en hoe je wel de video maakt die je toekomstige klant kan raken. Door dit te doen krijgt je kijker vertrouwen in jou, je product of dienst. Met die video bereik je meer mensen dan op elke andere manier (zeker nu):

Het aanbod dat ik je doe geldt tot woensdag 13 januari 11u. Dat aanbod is om mijn cursist te worden in Claim je Plek met Video in 4 maanden 

Kies je ervoor om zichtbaar te worden met de video’s die graag en tot het einde toe bekeken worden door je doelgroep? Dan is er geen beter moment om te starten dan nu. Meld je aan dan ontvang je naar alles wat de cursus je biedt ook:

  1. Een uitnodiging voor een live-dag, op locatie, wanneer het weer mag, hopelijk voorjaar 2021. Op die dag ga je minimaal 1 maar mogelijk meerdere video’s maken van begin tot einde. Ik ben er om je te helpen en adviseren en je vragen te beantwoorden. Deze dag zorgt voor een stroomversnelling in je video-vaardigheid en inspiratie voor nog veel meer video’s. (t.w.v. €397 excl btw)
  2. De eerste 5 mensen die me laten weten: ik ben er bij! krijgen van mij een gesigneerde versie van mijn boek – het zijn de laatste exemplaren van de eerste druk!