Meld je hier aan en start meteen

Als je je op tijd aanmeldt krijg je ook de bonus live-dag  t.w.v. €347,- excl btw én de gave videolamp voor alle binnen-opnames.

Praktisch

De video-training duurt 4 maanden zodat jij altijd wel een gaatje vindt om eraan te werken. Jij kunt oefenen en video’s maken als het jou uitkomt.

Het kickstartgesprek doen we online via Zoom. Je hoeft dus níet te reizen voor dit programma.

In de eerste 2 weken heb je het kickstartgesprek, over wat je wilt in de training. Je krijgt dan ook gelijk een video-opdracht: hup aan het werk!

De 6 lesmodules volg je in de eerste maanden van de training. De lesmodules komen in één keer beschikbaar. Iedere twee weken krijg je van mij een mail met daarin een reminder welke lesmodule aan de beurt is.

Je volgt de modules op je computer, geen reistijd dus. Alleen voor het maken van je video’s hoef je de deur uit. Of je maakt ze lekker binnen.

Zelfstandigen hebben weinig tijd – ik weet er alles van. Reken erop dat je met het maken van een video in het begin zo’n 2 à 3 uur bezig bent. Het filmen zelf kun je tussendoor doen, voor het monteren moet je tijd vrijmaken.

Wat is je investering?

De  videotraining kost je 4 termijnbetalingen van € 275 exclusief btw, inclusief het kickstartgesprek, de Q&A’s,  de Canva-cursus en de toegang tot de besloten Facebook-groep.

Je kunt ook kiezen voor betalen in 1 keer, dan betaal je € 997 exclusief btw en bespaar je meer dan €100 (heb je nog wat over voor als je geinige video-gadgets nodig hebt).

Je houdt ook na de 4 maanden toegang tot alle lesmodules.

De meeste ondernemers die met filmpjes bezig zijn doen maar wat

Denken niet (genoeg) na over wat ze nou precies willen zeggen. Zijn meer bezig met de vorm dan de inhoud.

Wil jij video’s die ergens over gaan en waar je klanten met plezier naar kijken? Doe dan mee met deze video-training – en laat je doelgroep weten wie jij bent en wat je te bieden hebt. Dan doe jij het een stuk beter dan al die andere ondernemers.