Vandaag vertel ik je hoe je het beste kunt starten met videomarketing

en dat je belangrijkste tool er al is

Je kunt allerlei spullen gaan kopen om video’s mee te maken. Maar die spullen bepalen nooit je succes. Integendeel. En nu kijken hoe jij voorkomt dat straks te onzichtbaar wordt:

Dit is de video van dag 1:

(ondertiteling aanzetten in deze video doe je door in de playbar op CC te klikken en te kiezen voor “Nederlands”)

Zo ver ben je in deze cursus;
0%

Wat is jouw favoriete veelgestelde vraag? Vertel het ons, in de reacties, en geef het antwoord er bij. En maak dan ook de video. Tag me als je die op LinkedIn of YouTube zet, dan krijg je een like of reactie van mij!

En meld je aan voor de gratis Online Masterclass waarin ik het script voor een bijzonder soort video met je deel. Je kunt je hier aanmelden.

Elisabeth

Ken je mijn boek al?

Dat geeft je maar liefst 7 kant en klare bewezen effectieve scripts voor video’s die werken voor je bedrijf. Je kunt het boek hier bestellen. (klik op de afbeelding)

21 antwoorden
 1. Anne
  Anne zegt:

  Goedemorgen Elisabeth
  Eindelijk iemand die beseft dat niet iedereen geboren is met een smartphone in de hand. Als het voor mij duidelijk is dan is dat ook duidelijk 🙂
  Bedankt Elisabeth

  Beantwoorden
 2. Gerja
  Gerja zegt:

  Werkt de microfoon ook bij een tablet? Ik doe mee omdat ik mijn beeldbelsessies met mensen dementie wil optimaliseren. Een tablet heeft voor mij de voorkeur omdat ik ook mijzelf wil blijven zien.
  https://www.facebook.com/miMakkerSophie/
  Heb inmiddels ook al een aantal filmpjes gemaakt 😉.
  Op dit moment maak ik voor het beeldbellen gebruik van een ruimte waarbij bijgeluiden/achtergrondgeluiden niet aan de orde zijn. Maar deze ruimte is binnenkort weer bezet. Mijn beeldbelsessies gaan voorlopig nog wel een tijdje door. Is een microfoon dan iets wat mij beter laat horen? Of versterkt het juist ook de achtergrondgeluiden?

  Beantwoorden
  • Elisabeth Griffioen
   Elisabeth Griffioen zegt:

   ik weet het natuurlijk niet voor elke tablet, maar in mijn ervaring: als ie het doet op een smartphone werkt het ook op een tablet. Wil je het zeker weten, raadpleeg dan de mensen van de winkel waar je je aankoop doet.

   Beantwoorden
   • Gerja
    Gerja zegt:

    Ga het even via onze eigen ICT vragen. Maar wat betreft de achtergrond geluiden? Deze worden niet versterkt doorgegeven toch?

    Beantwoorden
    • Elisabeth Griffioen
     Elisabeth Griffioen zegt:

     Plaats de microfoon dicht bij je mond, ongeveer 20cm afstand, dan zal je stem altijd prima te horen zijn en heb je geen last van achtergrond-geluiden!

     Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.